DEVA'dan, DEMOKRATLARA ANLAMLI ZİYARET

DEVA

Demokrasi ve Atılım Partisi "DEVA" Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, 75. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Demokrat Parti adına ilçe Başkanı Bülent Öztuna'ya kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Siyaset arenasındaki aşırı muhalefet ve kavgacı tutum yeni partilerin siyaset dünyasındaki yerini alması ile evrim geçirdi.

 7 Ocak 1946'da kurulun ancak daha sonra iktidaya oğrayarak çeşitli zamanlarda, değişik isimlerde Türk siyaset dünyasındaki mücadelesini, AP ve DYP olarak devam ettiren, Demokrat Parti tüm teşkilatlar bazında 75. kuruluş yıldönümünü kutlarken, bugün büyük kutlama ise Konya'da yapıldı.

Ali Babacan tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi "DEVA"nın Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, beraberinde yönetim kurulu  üyeleri Mim. Emre Bilgi ve Sait Karani ile birlikte Demokrat Parti Bandırma ilçe Başkanı SMMM Bülent Öztuna'ya gerçekleştirdiği ziyarete 75. kuruluş yıldönümlerini kutladı.

DEVA Başkanı Özdemir'in beyaz bir çiçekle geldiği Demokrat Partide, Türk siyaset dünyasında çok partili sisteme geçiş noktasında milat olan 1946 Demokrat parti ruhunun 75 yıldır yaşatılmasının özveri ve övgüye mazhar olduğunu, DEVA partisi olarak yeni girdikleri Türk siyaset dünyasında kendilerininde uzun yıllar toplumsal beklentilere çözüm üretecek politikalarla var olmak istediklerini söyledi.

Son derece samimi ve dostluk çerçevesinde geçen 75. yıl kutlama ziyaretinde Deva partisi ilçe Başkanı Ayşegül Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu arkadaşları Mim. Emre Bilgi ve Sait Karani'yi, Demokrat Parti ilçe başkanı SMMM Bülent Öztuna'nın yanı sıra yönetim kurulu arkadaşları Hamit Alkan ve Özcan Sarı karşıladı.



demokrat
8.01.2021 19:53:49
Tüm ülkede,kendini demokrat olarak niteleyen ve sadece TÜRKİYE diyen;şahsi ikballerini aşmış herkesin bir ve beraber olmasında yarar vardır.Bir araya gelinmezse çok geç olacaktır.Siyasal dincilerin panzehiri,sadece demokrasi ve demokratlardır.Ancak,sosyal medya demokratlar tarafından çok önemli bulunmuyor.Bu ziyarete bile onlarca yorum gelmeli idi.İnşallah BÜYÜK TÜRKİYE sevdalıları,çocuklarımızın geleceği için kalpleri fethetmeye başlarlar yeniden....

Anahtar Kelimeler: ' DEMOKRATLARA ANLAMLI ZİYARET
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli