DEVA'dan KADIN MUHTARLAR ZİYARETİ

DEVA

Dr. Ayşegül Özdemir Başkanlığındaki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)nın nezaket ziyaretleri programı, bayan muhtarlarla sürüyor

Bir biri ardına gerçekleştirilen kongreler ile yurt genelinde hızlı bir yapılanma programı içinde bulunan Demokrasi ve atılım partisi (DEVA) Bandırma'da da, aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Dr. Ayşegül Özdemir başkanlığındaki DEVA Bandırma ilçe başkanlığı, Kadın Politikalarından sorumlu ilçe Başkan yardımcısı Seniha Er, Kurumsal iletişim ve Halkla ilişkiler başkan yardımcısı Şevval İpek, Eğitim, Sağlık ve Sosyal Politikalar'dan sorumlu Başkan yardımcısı Aynur Öztürk, zorlu bir kış yaşanan hafta sonu ardından ziyaret programına aldıkları Bayan Muhtarları tek tek ziyaret edip, yaşanan sorun ve beklentileri noktasında görüş alışverişinde bulundular.

Deva yönetim kurulu Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir hancıoğlu ile başladıkları ziyaretlerinde Bayan muhtarlara Atatürk portresi armağan ettiler.

DEVA yönetiminin porzitif enerji ve sıcak yaklaşımları konuk oldukları platformlarda olumlu tepkiler almalarına neden olurken, Başkan Dr. Ayşegül Özdemir, vatandaşların kavgadan beslenip, acılar üzerine inşa edilen siyasi politikaların günümüzde popülerliğini kaybettiğini, aydınlanan ülkemizde sağ duyulu davranarak, bekletilere pozatif yaklaşım gösteren DEVA genel Başkanı Ali Babacan'ın tecrübeli bir ekonomist olarak Türkiye'deki siyaset arenasının merkezinde yerini aldığını söyledi.

DEVA ilçe Başkanlığının bayan muhtarlar programı daha sonra rendevu sırasına göre devam etti.

PAŞABAYIR MAHALLESİ MUHTARI BELGİN ŞENTÜRK İLE

PAŞAKENT MUHTARI NURTEN SARIALTIN İLE



Anahtar Kelimeler: ' KADIN MUHTARLAR ZİYARETİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı