DEVA'dan örnek davranış

DEVA

Deva Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Anneler gününde, Anneleri temsilen Şehit Doğuş Uran'ın annesi ile Bayan Muhtarlara ziyarette bulunup, anneler gününü kutladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir 9 Mayıs Pazar bugün Anneler günü için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Özdemir, Pandemi sürecindeki tam kapanma süredinde maske-mesafe ve hijyen kurallarına özen gösrerek gerçekleştirdiği ziyaretlerine Şehit Doğuş Uran'ın ailesi Nezahat & Şaban Uran ile başladı.

Dr. Ayşegül Özdemir Şehit Doğuş Uran'ın annesi Nezahat Uran ile 

Özdemir, daha sonra Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, Paşakent Muhtarı Nurten sarıaltın, Paşabayır Muhtarı Belgin Şentürk, Günaydın Mahallesi Muhtarı Sadiye Dirlik ve Bentbaşı Muhtarı Aynur Yankol'u tüm anneler adına makamlarında temrik ederek sağlıklı gümlerde vazife dileğinde bulundu.

Deva Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur demir Hancıoğlu ile

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, "Birlik ve beraberliğimizin devamı anlamında kutladığımız çok güzel bayram ve ananevi geleneklerimiz var, Anneler günüde bunlardan birisi, hatırlamak güzel, bizde parti olarak daha anlamlı, daha geniş kapsamlı ziyaretler gerçekleştirmek istememize rağmen malum vakalrın artışından kaynaklanan tam kapanma sürecinde, bu toplumsal değerlerimiz içinde yer alan anneler gününü yanımıza başka kimse almadan, maske-mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede imtina göstererek temsili olarak ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Herşeye rağmen hayat devam ediyor, insanlarımız ilk kez bu denli uzun soluklu kapanma sürecinde oldukça sıkıldı. Bu anlamda görev yapan kollu kuvetleri nerede ise 7/24 mesai veriyorlar. hepsine Allah kolaylık versin diyorum." dedi.

DEVA Başkanı Dr. Ayşegül özdemir, Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın ile

DEVA Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir'in Anneler günü dolayısı ile temsili anlamda gerçekleştirdiği Şehit annesi ve Bayan Muhtarlar ziyaretlerinde kısada olsa bilgi alışverişinde bulunulduğunu, Bu anlamda kentin merkezinden varoşlarına yaşanan insanların öncelikli beklentilerini tespit ettiklerini söyledi.

Deva Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Paşakent Muhtarı Nurten Sarıaltın ile 

Deva Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Bandıma Manşet'e yaptığı açıklamada "Çok zor şartlar altında görev yapıyoruz, elbet bu zor günlerde geçerek, toplum olarak gayret ve çabamız vakaların azalarak sona ermesini sağlayacak ve yakın gelecekte yeniden eskisi gibi batandaşlarımız işinin, aşının başına dönecektir. Tabiki bu süreç bukadar basit değil, maddi ve manevi kayıpları telefi edilemeyecek yönleri var. Biz siyasiler yerel yönetimlerle koordinasyon içinde belentilerin çözümü anlamında fikir birliği içinde olmamız her zaman toplum menfaaliye olacağı inancını bilerek hareket ediyoruz." dedi.

Deva Başkanı Dr. Ayşegil Özdemir, paşabayır Muhtarı Belgin Şentürk ile

Deva başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Günaydın Mahallesi Muhtarı Sadiye Dirlik ile

Deva Başkanaı Dr. Ayşegül Özdemir, Bentbaşı Muhtarı Aynur Yankol ile



Anahtar Kelimeler: ' örnek davranış
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı