Devamı bekleniyor!...

Devamı bekleniyor!...

Büyükşehir operasyonuna, Erdek belediyesinden beklenen katkı. Sokak aydınlatmaları çiçekleniyor

Alt yapı beklentileri nedeniyle tatil ve turizm kenti olma farklılığı öne çıkartılamayan Erdek'te doğalgaz, aydınlatma, ınternet, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının önemli bölümü tamamlanarak, geçici düzenlemelerin bayrama yetiştirilmesi hafta sonu tatil için gelenlerin yüreğine su serpti.

Erdek caddelerindeki hareketlilik sadece altyapı ile sınırlı kalmadı. Erdek belediyesi de çevre ve görsel düzenleme beklentilerini gündemine almasına neden oldu. Bir yerlerden başlanması gereken çevre ve görsel etkinlik bir süre önce kalame aldığımız cadde ışıklandırması sarkaçlarında bulunan sardunya saksılarının hafta içinde ele alınmasına neden oldu.

Özellikle Belediye önünde Pazar caddesindeki ışıklandırma saksılarının bir bölümü yeni çiçeklerle dizayn edilmesi son derece şık ve olumlu bulundu. Erdekteki bu değişimi gözlemleyen birçok kişi, yapılan çiçek düzenlemeninin devamı noktasında beklentilerini açıklarken, başlanan güzel çalışmanın devamı noktasında kaygıları bulunduklarını açıklamadan geçilmedi. 



Anahtar Kelimeler: Devamı bekleniyor!...
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı