DEVA'nın enerjisi bitmiyor

DEVA

Ayyıldız Mahallesinde bulunan eski İkmal-Levazım bölüğünde mıntıka temizliği yaptılar

Bandırma limanı Yeşil fener arkasında bulunan eski levazım-ikmal bölüğü çamlığı 2017 yıında dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur tarafından 1/5000 planlarda Tekno-park olarak gösterilip, açılan yarışma ile tekno-park projesinde dereceye giren ilk 3 esere ödül verilmişti.

Aradan zaman geçti, yollar bozuldu, bazen çamlar yandı. Açık havada alkol almak isteyenlerin araçları ile mesken tutukları Levazım-İkmal bölüğünün terk ettiği çamlıkta çamlar kesildi odun oldu.  Şişeden, poşetten vs. çöpten geçilmez oldu.

Belediye daha fazla bozul olmasın diye ana girişine 2 kamyon mıcır dökmesine rağmen İnsanoğlu’nu önlemek elbette mümkün olmadı.

LEVAZIM- İKMAL BÖLÜĞÜNDE NÖBET DEVA’da

Gelecekte Bandırma’nın en müstesna parklarından birisi olacak, yaklaşık 200 dönümlük Levazım-İkmal bölüğü arsası bugün DEVA Partisi Bandırma ilçe Başkanlığının gündeminde idi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)’nın başarılı ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, parti içi görevlendirme ile tüm arkadaşlarını geleceğin Tekno-Parkında topladı ve “Uygun adım… Marş, Marş. Mıntıka temizliği!...” dedi.

Nazım Hikmet’in deyişi ile elbette, “Bu Memleket Bizim.” di. Öyle’de olmalıydı.

Kuş uçmaz, İnsan geçmezde olsa Bandırma mızın en müstesna bölgelerinden birisi olan Levazım-İkmal bölüğü çamlığı “DEVA” nın DEVA sını gördü. Çöp torbalarının birisi doldu, diğeri boşaldı.

Yüzlerce şişe toplandı… Büyük bir emeğin sonucu toplanan çevresel atıklar aynı titizlikle istif edildi. Terlediler, yoruldular ama ortaya çıkan çevresel temizlik tüm yorgunlukları alıp götürdü.  Teşekkürler DEVA



Anahtar Kelimeler: ' enerjisi bitmiyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı