DEVA'nın kalbi İnegöl'de attı.

DEVA

DEVA, Genel Başkan Ali Babacan'ın katıldığı İnegöl ilçe kongresine Balıkesir ve Bandırma teşkilatı hazır bulundu

Bir biri ardıda gerçekleştirilen kongreler ile yapılacak olası bir erken seçime hazır olan Demokrasi ve Atılım Partisi "Deva"nın Bursa ili İnegöl ilçesi 1. olağan kongresi gerçekleşti.

Deva İnegöl ilçe Başkanı Kani Ahmet Erbay'ın konuğu olarak genel kurula katılan Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir ile Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Şevval İpek, Fulder Kahraman, Ayla Bayrak, Bekircan Topçu, Furkan Anlı, Tarık Karpuz aynı zamanda Genel Başkan Ali Babacan ile özel bir görüşme olanağı buldular.

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan'ın eşi Zeynep Babacan ise Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir ile gerçekleştirdiği sohberlerde, Bandırma'ya gelmek, Bandırma'yı tanımak istediğini ifade etti.

DEVA Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, bir biri ardına gerçekleştirilen kongreler ile ayağa kalkan partileri DEVA'nın yurt genelinde ve toplum katında nedenli itibar gördüğüne tanık olduklarını, dolayısı ile kendilerine yakın il ve ilçe kongrelerini takip etmenin yanı sıra, Genel Başkan Ali Babacan'ın katılım sağladığı Marmara ve Ege bölgesindeki tüm kongrelere katıldıklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: ' kalbi İnegöl' .
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli