DEVLER GELİYOR

DEVLER GELİYOR

Balıkesirspor Kaya Avni Sağlıkçı” anısına Belediye Başkanlığı Kupası düzenliyor.

Balıkesirspor “ Kaya Avni Sağlıkçı” anısına Belediye Başkanlığı Kupası düzenliyor. 1974-1977, 1980-1981 yılları arasında Balıkesirspor Kulüp Başkanlığı yapan Kayan Avni Sağlıkçı aynı zamanda Balıkesirspor’un 1974-1975 sezonunda 1.lige çıkan kadrosunda da başkanlık yapmıştı. Belediye Başkanlığı kupası 31 Ocak Cuma günü Ali Hikmet Paşa Spor tesislerinde gerçekleştirilecek.  Aynı gün içinde tamamlanacak olan Turnuva U-12 yaş grupları arasında yapılırken Balıkesirspor’un yanı sıra Altınordu, Beşiktaş ve Bursaspor gibi türk futbolunun önemli takımları katılacak.

Balıkesirspor Kulübü Gençlik Gelişim Programı Teknik Sorumlusu Eşref Erkekoğlu yaptığı açıklamada Kulübümüz 31 Ocak Cuma günü AHP tesislerinde Altınordu, Beşiktaş ve Bursaspor’un katılımıyla bir dörtlü turnuva düzenleyecek. Futbol okulu U 11, U 12, U 13 yaş takımları ile Akademi liginde yer alan U 14 , U 15, U 16, U 17 ve U 19 yaş takımlarımız ve A2 liginde mücadele eden takımımıza olduğu gibi ilk kez düzenleyeceğimiz bu organizasyonda da bizleri verdikleri destek nedeniyle başta sayın Belediye Başkanımız İsmail Ok olmak üzere Kulüp başkanımız Tuna Aktürk ve değerli başkan yardımcılarımız ile turnuvada emeği geçecek Belediye personeline teşekkür ediyoruz dedi.

Erkekoğlu “ Misafir takımların konaklamaları için tesislerini açan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz sayın İlhan Aslan ve U 12 takımımızın malzeme sponsoru olan Balıkesirspor Kulübü Asbaşkanı sayın İsa Tamer Çelik ile değerli katkıları nedeniyle sponsorlarımızı da teşekkür ederiz. Davetimizi kabul eden Türk futbolunun çok önemli kulüpleri Altınordu, Bursaspor ve Beşiktaş’a da şükranlarımızı sunuyoruz “ şeklinde konuştu.

Turnuva Cuma günü 09.00’da Belediyede kahvaltı ile başlayacak. Ardından 11.00’da Balıkesirspor- Beşiktaş , 12.15’te Altınordu- Bursaspor  maçları oynanacak. 16.45’te ki final maçıyla turnuva tamamlanacak ve 18.00’de  kapanış ve kupa töreni gerçekleşecek.

HABER-FOTO : UMUT ÇINAR -BALIKESİR



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli