Devlet Hastanesine Uzman takviyesi

Devlet Hastanesine Uzman takviyesi

BANDIRMA DEVLET HASTANESİ YENİ ATANAN HEKİMLER İLE KADROSUNU DAHA DA GÜÇLENDİRDİ

Bandırma İlçe Devlet Hastanesi, hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da artırmak için 8 yeni uzman ve 10 pratisyen hekimi kadrosuna kattı.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Muzaffer Şenveli, ?Hastanemize yeni atanan ve tayin olan arkadaşlarımız Acil Tıp Uzmanı Serhat Örün, Kadın Hastalıkları Uzmanı Kenan Kırteke, Dahiliye Uzmanı Şirin Akın Sarı, Genel Cerrahi Uzmanı Erdem Sarı, Nöroloji Uzmanı Burçak Ergin, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Erol Gülfidan, Kardiyoloji Uzmanı Oğuzhan Ekrem, Kardiyoloji Uzmanı Ahmet Balun, Tabip Dr. Gülden Aydın, Tabip Dr. Ayça Köse, Tabip Dr. Merve Avcı, Tabip Dr. Gürcan Güler, Tabip Dr. Burçin İlter, Tabip Dr.Gizem Cengiz, Tabip Dr. Hasan Arabacı, Tabip Dr. Emine Şeyma Barut, Tabip Dr. Kemal Panç ve Tabip Dr. Fatih Kebapçı görevlerine başladı.

Yeni atanan 8 uzman hekim ve 10 pratisyen hekim arkadaşımız ile birlikte uzman doktor sayımız 75´e, acil polikliniğinde görev yapacak olan pratisyen ve acil tıp uzmanı hekim sayımız ise toplamda 20´ye ulaştı.

Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern sağlık hizmeti verebilmek için, ekip arkadaşlarımızla birlikte yine genel toplamda 918 kişi olan sağlık çalışanımız ile birlikte, hastanemize müracaat eden vatandaşlarımıza gece ve gündüz demeden, mesai mefhumu olmaksızın  büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz ve devam edeceğiz?  dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli