Direksiyon Magandalarının saldırısına uğradı.

Direksiyon Magandalarının saldırısına uğradı.

Ters yola giren yabancı plakalı araca yol verdi, yol gösterdi. Teşekkür yerine bir araba dayak yedi gözü patladı.


Metin TOPSAKAL- YOL GÖSTERDİ DAYAK YEDİ paylaşan: zeki-karadeniz

``Olmaz, Olmaz `` demeyin Bandırma’da dün yaşanan olayda, trafik magandaları kendilerine yol verip, yol gösteren Mal Müdürlüğü emekli şoförünü doyasıya dövdüler.

Olay dün saat 16.00 sularında meydana geldi. Bandırma Kaymakamlığı, Mal müdürlüğünde uzun yıllar şoförlük yapan ve görevli olduğu süre içinde Sosyal yardımlaşma vakfının fakir fukaraya verdiği giysi ve erzakları dağıtan Metin Topsakal (58) yol verdiği trafik magandaları tarafından dövüldü.

Metin Topsakal, kendine ait 10 AHR 66 plaka sayılı panel Van kamyonetle Hacıkeşfettin Caddesinden, İsmail Gönülal sokağa seyrediyordu.

Bir anda karşında ters yönde seyreden 16 plakalı bir otomobil gördü. Usta sürücü Metin Topsakal, plakası yabancı olan aracın yol ve güzergâh bilmediği için yanlış yola sapmış olabileceğini düşünerek bir süre geri geri çıkarak kendilerine yol açtığı otomobilden laf atılması üzerine, Adres soruyorlar sanarak arabasından inip nereyi sorduklarını öğrenmek isteyince olanlar oldu.

Otomobildeki 4 kişi, araçlarından inerek kendilerine yol veren ve yardımcı olmayı düşünen Metin Topsakal’a kelimenin tabiri ile bir araba dayak attılar.

Tekmelerin, yumrukların havada uçuştuğu anı gören çevredeki vatandaşların yetişmesi ile kurtulan Metin Topsakal, olay yerine çağırılan 112 acil ambulansı ile kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

Metin Topsakal yaklaşık bir saat süren ameliyat sonrası sol gözünde önemli parçalı yırtıklar bulunduğu, nedeni ise sert bir cisimle vurulmuş olabileceği şeklinde tanımlandı.

Metin Topsakal’ın ameliyatına katılan doktor, ilk müdahale ve ameliyattan sonra sol gözü kapattıklarını, görme noktasında risk oluşmaması için kendisini fakülteye sevk ettikleri kaydedildi.

Yaptığı iyiliğin karşısında kör olmakla karşı karşıya kalan Metin Topsakal, şimdi fakültede yeni bir operasyonla görme umudunu yükseltmek istiyor.

Hacıkeşfettin caddesi ile İsmail Gönülal sokaklarının kesiştiği bölgede yaşanan trafik kargaşası ve saldırı olayı sonrası kayıplara karışan 16 plaka sayılı özel otomobil olaydan 1 saat sonra polis tarafından yakalanarak gözetim altına alındı.

 



demokrat
10.06.2014 17:38:26
Geçmiş olsun.Peki bahse konu olan 16 plakalı şerefsizlere bu hukuk sistemi ne yapacak.Tutuksuz yargılanmak üzere serbestsiniz. Gidin bir yol veren vatandaşı daha kör edin. Senin hukuk gibi...

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli