Direksiyon`da rahatsızlanınca Trafik canavarı oldu

Direksiyon`da rahatsızlanınca Trafik canavarı oldu

Bandırma İtfaiye kavşağındaki kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1.kişi ağır yaralı






Bandırma İtfaiye kavşagında bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1.kişi hayatını kaybetti 1 kişi ağır yaralı olarak yoğun bakıma alındı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre akşam saatlerinde Gönen istikametinden gelip, Balıkesir istikametine gitmekte olan 10 TE 486 plaka sayılı özel otomobil hava üssü kavşagında ziğzak çizerek İtfaiye kavşağına doğru ilerledi ve İtfaiye kavşagındaki kırmızı ışıkta bekleyen araçların içine dalarak zincirleme kazaya sebep oldu.

10 TE 486 plaka sayılı özel otomobilin, Kırmızı ışıkta duran araçlara süratle bindirmesi intihar dalışı olarak nitelendirilirken yapılan araştırmada sürücü Hasan Zenginoğlu`nun rahatsızlanarak direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenildi.

Kazadan sonra olay yerine gelen kurtarma ekipleri, 10 TE 486 plaka sayılı özel otomobilin ön sağ koltuğunda bulunan Celal Yörük (50) aracı keserek kurtarıp hastaneye sevk ederken, sarf edilen tüm çabalara rağmen yaşama döndürülemedi.

Edinilen bilgiye göre kendisine ait TIR ile İran seferi yapmakta olan Celal Yörük`ün köylüsü ve yakını Hasan Zenginoğlu`ndan Bandırma Tır parkında park halinde bulunan Tır`ına gitmek üzere kendisini Tır parkına bırakmasını istediği, Tır parkına giderken İtfaiye kavşağına yakın mesafede rahatsızlanarak kazaya neden olduğu öğrenildi.

Aslen Gönen ilçesi Bığdaylı bucağı eşrafından olan iki eski kamyoncu`nun yardımcı olma amaçlı yolculuğu Bandırma İtfaiye kavşagında facia ile sonlanırken Bandırma Cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı