Diyabet le mücadelede çözüm adresi

Diyabet le mücadelede çözüm adresi

Mutlu Kulüp 6, "14 Kasım Dünya Diyabet günü"nde, sağlıklı beslenme öneriyor

Oboziteden kaynaklı Diyabet rahatsızlıkları bulunan vatandaşların yaşamlarını düzenleyici programları ile adından söz ettiren Mutlu Kulüp 14 Kasım Dünya Diyabet gününü üyeleri ile sağlıklı paylaşımlarda bulunarak kutladı.

DEVA PARTİSİ BANDIRMA İLÇE BAŞKANI DR. AYŞEGÜL ÖZDEMİR

MUTLU KULÜP 6 ÜYELERİ İLE ÇÖZÜM ODAKLI REÇETELERİNİ KONUŞTU.

Mutlu Kulüpler kurucusu Öznur Canpolat'ın başkanlığında yurt genelinde 100'ün üzerinde, Bandırma'da ise 6 şubesi bulunan Mutlu Kulüp, içeriği takviye gıda ürünlerinden oluşan besin programı ile üyelerine sağlıklı bir gelecek programlıyor.

Metanet İbrahimova tarafından işletilen Mutlu Kulüp 6 faaliyet gösterdiği eski hal arkası, Ş. Süleymanbey caddesi numara 78'de gerçekleştirdiği 14 Kasım Dünya Diyabet günü kutlamasında, çözüm odaklı beslenme takvimleri ile üyelerinin kısa zamanda verdikleri kilolar sayesinde eski sağlıklı günlerine kavuştuğu açıklandı.

Mutlu Kulüp üyeleri 14 Kasım Dünya Diyabet günü ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda, fazla kilolar ile yaşamanın kader olmaktan çıkartılıp, sağlıklı ve destekli gıda karışımları ile öngörülen tüketim sayesinde kısa sürede verilen kilolar ile eski sağlıklı günlerine kavuştukları kaydedildi.



Anahtar Kelimeler: Diyabet mücadelede çözüm adresi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı