Diyaliz Ünitesine Yardımlar Devam Ediyor

Diyaliz Ünitesine Yardımlar Devam Ediyor

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde, 5+1 diyaliz ünitesi kurulması amacıyla başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşlarımızın ilgisi göz yaşartıyor





Yapımı bitme aşamasına gelen Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde, 5+1 diyaliz ünitesi kurulması amacıyla başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşlarımızın ilgisi göz yaşartıyor.Diyaliz ünitesi kampanyasına en son, hayırsever vatandaşımız Fatma Feriha ÖZYAPICI hanımefendi 1 ünite almak için 25.000 TL yardımlarıyla katıldılar.


İlçe Kaymakamlığı ziyaretinde yardım dekondunu, Kaymakam İsmail KAYGISIZ'a takdim eden Sayın ÖZYAPICI yaptığı açıklamada Erdek İlçemiz özlemini çektiği hastaneye kavuşuyor. Bu hastanemizde Diyaliz Ünitesi kurulması için açılan kampanyada bir katkım olsun istedim. Sağlık hizmetlerine, dolayısıyla insanımıza ne kadar yatırım yapılsa azdır. İnşallah yeni hastanemizde Diyaliz Ünitesi olacak ve Erdek'teki 23 Diyaliz hastası bu bölümden istifade edecekler” dedi.



Kaymakam İsmail KAYGISIZ ise hayırsever vatandaşımız Fatma Feriha ÖZYAPICI' ya Erdek adına şükranlarımı sunuyorum” diyerek duygularını ifade etti.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli