DOĞAN: 23 NİSAN'DA TEDAVİSİ DEVAM EDEN ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ!

DOĞAN: 23 NİSAN

Doğan; "Bu 23 Nisan da iki bayramı bir arada yaşıyoruz."

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden çocuk hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Doğan; "Bu 23 Nisan da iki bayramı bir arada yaşıyoruz. Hem Mübarek Ramazan Bayramımız hem de 23 Nisan Çocuk Bayramımızı Devlet Hastanemizde tedavisi devam eden çocuklarımız ile birlikte kutladık."

Doğan; "23 Nisan 1920 tarihi bizim ulusumuz için çok önemli bir gün. Bugün hem birinci TBMM açıldı hem de Türk Milletinin egemenliği İlan edildi. Bu sebeple Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk bugünü bu ülkenin geleceği olan Çocuklara hediye etti. 23 Nisanın ismi de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı oldu. Çocuklarımız Ülkemizin geleceğidir. Ülkemizin geleceğini bugün bizler tarafından yetiştirilen çocuklar oluşturacaktır. Aslında tüm çocuklarımızı yetiştirirken bu bilinci aklımızdan çıkarmamak gerekir.

Bizde bugün Teşkilatımız olarak 23 Nisan'da Devlet Hastanemizde tedavisi devam eden Çocuk Hastalarımızı ziyaret ederek onların yanında olduk. Onlar için az da olsa buruk geçen bugünü canlandırmaya, onları neşelendirmeye çalıştık. Tedavisi devam eden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı