DOĞTAŞ, İSTANBUL 2024 MOBİLYA FUARI'NDA TASARIMIN USTALIĞINA DAVET EDİYOR

DOĞTAŞ, İSTANBUL 2024 MOBİLYA FUARI

Tasarımın ve ustalığın buluştuğu yeni koleksiyonları ile öne çıkan Doğtaş, 2024 yılında trend olacak ürünlerini fuar kapsamında sergileyecek.

Türkiye'nin global mobilya markası Doğtaş, dünyanın en önemli mobilya fuarlarından biri olan IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı'na coşkuyla hazırlanıyor. Tasarımın ve ustalığın buluştuğu yeni koleksiyonları ile öne çıkan Doğtaş, 2024 yılında trend olacak ürünlerini fuar kapsamında sergileyecek.

23-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı, Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı olma özelliğini taşıyor. 150'den fazla ülkeden 20 binden fazla yabancı ve toplamda 140 binden fazla ziyaretçinin beklenildiği fuar, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi'nde eş zamanlı olarak toplam 25 salon ve 260 bin m2 sergi alanında düzenlenecek.

Doğtaş, tasarımın ustalığına davet ediyor

Doğtaş, yeni koleksiyonlarıyla tasarımın ve ustalığın buluştuğu bir atmosferde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 2024 fuarı kapsamında öne çıkacak yeni ve trend belirleyen ürün koleksiyonlarının yanında özel ustalık gerektiren ürünlerle de dikkatleri üzerine çekecek. Özellikle Avrupa ve Amerika kıtalarından yoğun ziyaretçi bekleyen Doğtaş, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren ürünleriyle öne çıkacak.

Doğtaş, Mobilya Fuarı'nda Kusursuz Çeşitliliğiyle Dikkat Çekecek

Dünya genelinde başarılar elde eden Doğtaş, yatak odası takımlarından yemek odalarına, koltuk takımlarından genç odalarına, oturma odalarından, genç odalarına ve ev dekorasyonunu tamamlayan aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesini sergileyecek. 

Doğtaş Mobilya, İstanbul Fuar Merkezi'nde Salon 8, stant: 803A'da ziyaretçilerini ağırlayacak. Bu özel fuarda, Doğtaş'ın Türk mobilyasının dünyadaki parlayan temsilcisi olduğunu bir kez daha görmek mümkün olacak.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı