DOĞUDA KAR, BATIDA BAHAR

DOĞUDA KAR, BATIDA BAHAR

KAZDAĞINDA KAR, AKÇAY`DA BAHAR




_______________________________________/Enver DOLGUN / EDREMİT

Edremit ilçesine bağlı Akçay Beldesinde havanın ısınmasıile güneşin ve baharın kendisini göstermesi ile halk deniz kenarlarını doldurdu.

Edremit ilçesine bağlı Akçay Beldesi yanı sıra Edremit Körfezinde ki Güre, Zeytinli ve Altınoluk Beldelerinde havanın ısınması ile güneşin ve baharın kendisini göstermesi ile halk deniz kenarlarını doldurdu.

Edremit Körfezinin doğal zenginliklerini içerisinde yaşatan Kazdağında kar varken, Edremit Körfezi ve ilçelerinde tam bir bahar havası yaşanıyor.
Kazdağının zirvelerinde ki bembeyaz örtüsü olan kara rağmen, deniz kenarlarında havaların güzel gitmesi nedeni ile körfez halkı Edremit`in Akçay, Güre, Zeytinli ve Altınoluk Beldelerindeki deniz kenarlarını doldurdu.

Türkiye genelinde bu sene son derece sert geçen kış şartlarının adından Akdeniz üzerinden gelen yağmurlu hava sonrası güneşle buluşan Edremit Körfezi gündüz sıcaklığının 14-15 dereceleri bulması halkın aylardan bu yana ilk kez sahil kenarlarına çıkmaları ile mesire yerleri ve çocuk bahçeleri doldu.

Bu güzel havaların meteoroloji yetkilerince birkaç gün daha devam edeceği bilgisi verildi.












Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı