Domuz çarptı

Domuz çarptı

Domuzun çarptığı Çoban, 7 gün komada kaldı.

Bandırma’nın Emre Mahallesinde çobanlık yapan Faruk Arslan(29) ile kardeşi Mustafa Arslan (23) gittikleri Dedeobası’ndan dönerken yolda domuza çarptılar.

Faruk Arslan’ın kullandığı Motosikletin selesinde oturan Mustafa Arslan aniden önlerine çıkan Domuzu fark edemeyince çarpmak zorunda kaldılar.

Şiddetli çarpmanın etkisi ile motor hurdaya dönerken, Arslan kardeşlerden her biri başka bir tarafa fırlamaları sonrası meydana gelen kazada, Faruk Arslan ağır şekilde yaralanırken, Mustafa Arslan ayakta tedavi görerek taburcu oldu.

Çevre ’den yetişenler tarafından 112 acil servise yapılan çağrı sonucu Bandırma Devlet hastanesine nakledilen Faruk Arslan yoğum bakımda 7 gün yaşam mücadelesi verdi.

Faruk Arslan 7 gün yaşam ile ölüm arasındaki mücadeleyi kazanarak 8.gün estetik cerrahi servisine alınırken, bugün yapılacak ameliyatla vücudunun parçalanan yerleri ameliyat yapılacak.

7 gün sonra kendine gelen Çoban Faruk Arslan yaşadığı travmanın etkisi ile hala ne olduğunu hatırlamakta zorlanırken, kardeşi Mustafa Arslan, Domuzun olağandan iri olduğunu, çarpmanın etkisi ile motorları hurdaya dönerken, onunda yaralanmış olabileceğini söyledi.

Mustafa Arslan, ‘’Çarpışma ani oldu, Domuzu birileri kovalamış olacak ki, süratle geldi bize çarptı, canımızı zor kurtardık, Allahtan çarpmanın etkisi ile oda yara almış olacak ki, bağıra bağıra kaçtı.’’ Dedi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı