Dönüş yolu kana bulandı.

Dönüş yolu kana bulandı.

Bandırma- Susuruk karayolu 22. km de meydana gelen kazada Yıldıray Bilgiç eşiyle birlikte hayatını kaybetti, yaralı 2 çocukları Balıkesir`de yoğun bakıma alındı.

Bayram dönüşü meydana gelen kazalar, can ve mal kaybı acısında tarifi mümkün olmayan izler bırakmaya devam ediyor.

Dün Bandırma-Susurluk karayolu 22. km`de Kepekler köyü civarında meydana gelen kazada Bayram tatilini Dursunbey`deki ailesinin yanında geçirip Bandırma`ya dönmekte olan Yıldıray Bilgiç (33) ile eşi Cemile Bilgiç(29) hayatını kaybetti.

16 Z 6061 plaka sayılı araçlarında bulunan 6 yaşındaki kızları Emine ile 4 yaşındaki oğulları Yusuf 112 acil tarafından olay mahallinde yapılan ilk müdahale ardından Balıkesir devlet hastanesine sevk edilerek yoğun bakımda gözetim altına alındılar.

Kazan nasıl oldu ?

11 Ağustos pazar günü tüm yollarda olduğu gibi Bandırma- Susurluk kara trafik yönünden yoğunluk yaşandı. Saat 13.30 sularında Yıldıray Bilgiç 16 Z 6061 plaka sayılı özel otomobili ile beraberinde eşi Cemile, çocukları Emine ve Yusuf ile birlikte Bandırma yönüne seyrederken, Bandırma`da Susurluk istikametine seyreden Hüseyin Eröz idaresindeki 10 PH 306 plaka sayılı araç ile 22.km de gerçekleşen kaza sonrası çevre ana baba gününe döndü.

Çevreden yetişenlerin can kurtarma çabalarına, yükselen feryatlar eklendi. Susurluk bölge trafik  ekipleri, jandarma ve 112 acil servisinin müdahaleleri sonucu yapılan incelemede kazada hayatını kaybedenlerin Bandırma Belediye Hal`inde çalışıp Çınarlı mahallesi  53 sokakta ikamet eden Yıldıray Bilgiç ile eşi Cemile olduğu anlaşıldı.

Kazada hayatını kaybeden Yıldıray Bilgiç ile eşi Cemile bugün öğle namazını müteakiben Bandırma`da toprağa verildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı