Dört dörtlük muhtar!

Dört dörtlük muhtar!

17 Eylül Mahallesi muhtarlığına dördüncü kez seçilen İrfan Acar: ?Bana inanıp güvenerek yeniden seçen vatandaşlarımıza minnettarım?

Dördüncü kez Bandırma 17 Eylül Mahallesi Muhtarlığına seçilen İrfan Acar, ?Bana inanarak ve güvenerek bu görevi yeniden veren vatandaşlarımıza teşekkür ederim? dedi.

Seçim süreci sırasında birçok muhtar adayının bol keseden vaatte bulunduğuna dikkati çeken Acar, şöyle konuştu:

?Bu vaatlerinde öylesine ileriye gittiler ki, belediyenin bile yapması mümkün olmayan işleri gerçekleştireceklerini öne sürdüler. Yeniden göreve seçilirken, ilk günün heyecanı içindeyim. Bundan sonra da vatandaşlarımızın ve mahallemizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaya çalışacağım.?

Acar, önümüzdeki günlerde yerine getirmeye çalışacağı bazı konular hakkında da şu bilgileri verdi:

?Korozman Caddesi´nde, itfaiye önündeki yol, yerli-yabancı tırlar nedeniyle bozuldu ve toz-toprak içinde kaldı. Bu yolun bir an önce yapılması gerekiyor. Eski mezarlık, yeni pazar yerinin bitişiğinin ışıklandırılması gerekiyor. Dr. Cevdet Güntürkün Caddesi´ndeki Atatürk Parkı çıkışında yer alan çocuk parkı yeniden düzenlenmeli. 17 Eylül ve İhsaniye mahalleleri arasında yer alıp, İhsaniye sınırları içinde kalan, eski Şehit Mehmet Günenç Lisesi, şimdiki Bandırma Ortaokulu´nun altında bulunan ve kullanılmayan çeşmenin üzerinde çirkin yazılar var. Bunların silinmesinin uygun olacağını düşünüyorum. 816 Sokak´ta, Sosyal Dayanışma Vakfı´nın önündeki servis durağının üzeri kapatılmalı. Laleli Camii´nin önündeki gider mutlaka genişletilmeli. 841 Sokak´taki kanalın yapılması gerekiyor.?

Dördüncü kez güven tazeleyerek muhtarlığına seçilen Acar´ın görev yaptığı 17 Eylül Mahallesi, Bandırma´nın en büyük mahallesi konumunda olup, 35 bin civarında vatandaş, 12 bin seçmen bulunuyor. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Dört dörtlük muhtar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı