DP, "Beraberlik ruhuna ihtiyacı var

DP,

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ?Milletimizin bugün de Çanakkale´de yokluğa zafer kazandırmış beraberlik ruhuna ihtiyacı var?

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çanakkale Zaferi´nin 102. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

/resimler/2017-3/18/1852326887377.jpg

?Milletimizin bugün de Çanakkale´de yokluğa zafer kazandırmış beraberlik ruhuna ihtiyacı var?

?Her nefesimizde rahmet borcumuz olan Aziz şehitlerimizin şehadete ererken haykırdıları gibi, aynı kaygılarla ve onların ruhunu huzura kavuşturmak adına bizler de "hayır" diyoruz?

(DP Basın Merkezi ? 18 Mart 2017) Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çanakkale Zaferi´nin 102. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Uysal, mesajında ?İşte bugün her nefesimizde rahmet borcumuz olan Aziz şehitlerimizin şehadete ererken haykırdıları gibi, aynı kaygılarla ve onların ruhunu huzura kavuşturmak adına bizler de "hayır" diyoruz? dedi.

İmanı ve azmiyle yedi düvele kafa tutmuş bir ecdadın evlatları olduğumuzu hatırlatan Uysal, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:

Bu yolda herkes bir, ey delikanlı; diriler şerefli, ölüler şanlı!

?102 yıl önce bugün, yokluğu beraberlikle aşmış, imanı ve azmi ile yedi düvele kafa tutmuş ecdadımızın tarihe altın harflerle yazdırdığı şanlı bir zafer kazanıldı.

Bütün imkansızlıklara, türlü sıkıntı ve badirelere rağmen, çağın en gelişmiş silahlarına göğsünü siper eden, "Vatan" savunması uğruna tüm farklılıkları reddeden ecdadın kazandığı ve savaşların tarihine muhakkak not düşülen, ülkelerin kaderine müdahale eden bu zafer, içinde bulunduğumuz iklimde hatırlanacak ve feyz alınacak bir mahiyettedir.

/resimler/2017-3/18/1904088325977.jpg

İhtiyacımız olan bu ruhtur!

Yıllardır adet olduğu üzere şahsi kaygılarla ayrıştırılan, bu ayrışma üzerinden siyasal hesaplar yapılan bu dönemde, milletimizin ihtiyaç duyduğu, Çanakkale´de yokluğa zafer kazandıran beraberlik ruhudur.

O gün "Hayır" dendiği için bugün var!

Sömürüye ve bölünmeye canı pahasına "Hayır" diyen ecdadın kazandığı bu kutlu zafer, bizlere yaşanacak, uğruna gerektiğinde yeniden çarpışacak bir vatan bıraktı.

İşte bugün her nefesimizde rahmet borcumuz olan Aziz şehitlerimizin şehadete ererken haykırdıları gibi, aynı kaygılarla ve onların ruhunu huzura kavuşturmak adına bizler de "hayır" diyoruz.

Seneyi devriyesinde bir kez daha şükranla aziz şehitlerimizi yad ediyor, onlara karşı sahip olduğumuz sorumluluk ile yaşamaya, bu kadim topraklarda bu güzel vatanı yaşayacağımıza söz veriyoruz.?           

/resimler/2017-3/18/1853344252640.jpg



Anahtar Kelimeler: Beraberlik ruhuna ihtiyacı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli