Dr. Selim Panç: ?Milletvekilliğine aday adayı olacağım?

Dr. Selim Panç: ?Milletvekilliğine aday adayı olacağım?

Dr. Selim Panç: ?Halk, baskın seçim olayını sandıkta iyi okuyacak?

Bandırma Belediye Meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Dr. Selim Panç, 24 Haziran´da yapılacak genel seçimde milletvekilliğine aday adayı olacağını açıkladı.

/resimler/2018-4/20/1803030408383.jpg

Hükümetin, 24 Haziran´da ?baskın seçim? kararı aldığına dikkati çeken Panç, şu değerlendirmede bulundu:

?Hükümet, İYİ Parti ve Saadet Partisi´nin yükselişinden korktu. Çünkü özellikle Saadet Partisi´nin, kendisinden oy alacağını biliyor. Bu arada İYİ PARTİ´yi seçime sokmamak için elinden geleni yapıyor. Ancak korkunun ecele yararı yok. Ekonomik göstergeler her geçen gün kötüye gittiğimizi gösteriyor. Hükümet, Afrin zaferinin de oya dönüştürmek istiyor. Baskın seçim kararının en azından altı aylık bir alt yapı çalışması olduğunu düşünüyorum. Amaç, muhalefeti hazırlıksız yakalayarak seçime gitmek. Sandığı halktan kaçırmak istiyorlar. Adil, demokratik bir seçim istemiyorlar. Ancak bu kez, vatandaşların sandık başında bu olayı iyi okuyacağına ve ülkeyi bu duruma getirenlere gerekli dersi vereceğine, tek adamlığa karşı çıkacağına inanıyorum.?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in, 100 bin imzayı toplayarak başkan adayı olacağını vurgulayan Panç, ?Başkanlık seçiminin kesinlikle ikinci tura kalacağını düşünüyorum. İnanıyorum ki, AKP içinden bile tek adamlığa gidişe karşı olan çok sayıda kişi var. Recep Tayyip Erdoğan´ın tek adamlık sevdası gerçekleşmeyecektir? dedi.  Önder BALIKÇI



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli