Dr. Candemir vefat etti.

Dr. Candemir vefat etti.

Bandırma'nın uzun soluklu uzman hekimlerinden, çevre ve doğa dostu Dr. Abdurrahman Candemir vefat etti.

Bandırma'nın uzun soluklu uzman hekimlerinden, Ortopedi uzmanı Dr. Abdurrahman Candemir (72) yakalandığı amansız hastalığın pençesinde hayata veda etti.

Gerek Bandırma Devlet Hastanesindeki görevi süresince, gerekse özel muayenehanesinde verdiği hizmet ile Bandırmalıların "Can-demir" ağabeyi olmayı başarmış, gönül insanı, Doğa ve dost canlısı Dr. Abdurrahmen Candemir'in vefatı sevenlerini derinden üzdü.

Emeklilik sonrası kendisini doğa ve çevreye adayan Dr. Candemir Bandırma Kültür platformu üyesi olarak bilgi ve birikimi ise platforma katkı sağlarken, Doğa'ya olan sevgisini ise Bandak ile doyasıya yaşayıp, doğa yürüyüşlerinde rahatsınlaşan dotlarının yardımına koşan ilk kişi olmuştu.

Sanata olan kutkusunu ise eşi Bandırma Kız Meslek lisesinin efsane eğitimcilerinden Nimet Hanım ile birlikte yetiştirdiği iki evladı Selim Cem ve Berkcan'ın Edincik'te yaptıkları klasik "Candemirbey konağı" hayallerini yaşama katan eser olmuştu.

"Candemirbey" konağının taliksiz bir şekilde yanması ile yaşanan üzüntü gönül adamı Dr. Abdurrahman Candemir'i derinden üzsede, o acısını paylaşmak yerine içine gömmeyi yeğlemişti.

Dr. Candemir'in lösemi rahatsızlığı iyiden iyiye nöksetmesi ile başlayan nekaat süreci yaklaşık 1 yıl sürdü.

İstanbul Anadolu hastanesi ile Bursa Şehir Hastanesi arasında süre gelen tedavi süreci Dr. Abdurrahman Candemir'in 72 yaşında hayata ve sevenlerine gözlerini yumması ile son buldu.

Dr. Abdurrahman Candemir'in cenazesi 30 Temmuz Cuma, Öğle namazını müteakıben Haydarçavuş camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Bandırma Şehir Mezarlığındaki ebedi istirehatgahına defnedilecek, Merhuma Allahtan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: . Candemir vefat .
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı