Dr. Selim Panç aday, adaylık başvurusunda bulundu

Dr. Selim Panç aday, adaylık başvurusunda bulundu

CHP önceki dönem Belediye Meclis üyesi ve İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Dr. Selim Panç, 31 Mart yerel seçimler için partisine belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Mart Mahalli seçimlerinde Partisi CHP'den Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Dr. Selim Panç ilçe başkanlığına yaptığı resmi başvuru sonrası yazılı bir açıklamada bulunarak aday adaylığıunı kamu oyu ile paylaştı.

Dr. Selim Panç; “Doğduğum, büyüdüğüm ve kalp hastalıkları uzmanı olarak  hiç kimseyi  ayrıştırmadan, gece ve gündüz demeden onurla görev yaptığım. Bandırma’mıza kalıcı eserler bırakmak, hemşerilerime her alan da daha fazla hizmet etmek için Bandırma Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Bandırma’mızda bugüne kadar hizmet etmiş bütün Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederek yep yeni beyaz bir sayfa açacağım. Bu şehri ortak akılla yöneterek, açacağımız bu beyaz sayfaya kalıcı eserler bırakacağım. Hemşerilerimin bütün sorunlarına samimiyetle çözümler üreteceğiz. Bandırma’mızın  ekonomik ve sosyal enerjisini, potansiyelini ,bulunduğu coğrafi konumunu, tarihini, sorunlarını hemşerilerimin talep ve isteklerini çok iyi biliyorum. Bu talep isteklere heran  her yerde ulaşılabilir ve halkın içinden gelmiş bir Belediye Başkanı olarak kalıcı çözümler üreteceğim. Bandırmamızı hak ettiği vizyonda yöneterek marka şehir olmasını sağlayacağım. Çıktığım bu yolda halkımızın da desteği ile başarılı olacağıma olan inancım tamdır.”

 Dr. Selim Panç Bandırma Belediye Başkan aday adayı



Salih Dal
27.11.2023 19:53:06
Her dönem her yerde meclis üyesi mi ilçe başkanı mı milletvekili mı belediye başkanı mı? Karar ver Panc

Anahtar Kelimeler: . Selim adaylık başvurusunda bulundu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı