DSİ efsanesi yeniden doğuyor

DSİ efsanesi yeniden doğuyor

Geçtiğimizi yıllarda basketbol ve voleybol branşlarında sayısız başarılar elde eden DSİ Spor Kulübü yeniden eski günlerine dönmek için kollara sıvadı.

Geçtiğimizi yıllarda basketbol ve voleybol branşlarında sayısız başarılar elde eden DSİ Spor Kulübü yeniden eski günlerine dönmek için kollara sıvadı. Balıkesir DSİ Spor Kulübü Başkanı ve DSİ 25. Bölge Müdürü Erol Şenöz, voleybol ve basketbol takımlarının antrenörlerini tanıttı.

DSİ 25. Bölge Müdürlüğünde kulübün spor dalları hakkında bilgi veren Şenöz, basketbol, voleybol, hentbol, briç, satranç, atletizm, futbol, yüzme, masa tenisi, badminton, judo, tenis, eskrim dallarında faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Bu dallar içinde basketbol ve voleybolda yeni bir oluşuma gittiklerini dile getiren Şenöz, "Bilindiği üzere amatör spor dalında basketbol erkekler branşında, minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde gruplarımız var. Toplam 52 lisanslı sporcumuz olan basketbol takımı ve spor okulları bundan sonra Başantrenör Mehmet Fehim Güler liderliğinde, Osman Şinasi Yelken, Sercan Yılmaz, Ertuğrul Çetinel ve Deniz Kahraman hocalarımıza emanet. Yıldızlar, gençler ve A takım kategorisinde mücadele eden voleybol takımlarımızı ise Uğur Baysal ve ekibine emanet ediyoruz" dedi. Şenöz, konuşmasının sonunda her iki branşın hocalarına başarılar diledi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli