DUELLODAN GALİP ÇIKMADI 2-2

DUELLODAN GALİP ÇIKMADI 2-2

Bal`da Balıkesir Belediyespor- Bigaspor ikişer golle, birer puan aldılar





Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor ligin 8.haftasında evinde Bigaspor'u konuk etti. Son maçında Vefa'ya mağlup olan Belediyspor Biga karşısında iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Oldukça gergin geçen mücadele de  zaman zaman sertlik öne çıktı. Belediyespor bu beraberliğin ardından puanını 8 çıkartırken konuk ekip Bigaspor 6 puana ulaştı. Haftaya Bay takım olarak geçecek olan Belediyespor  önümüzdeki haftayı maç  yapmadan tamamlayacak.



HIZLI BAŞLADIK

Mücadelenin ilk düdüğüyle birlikte oyunu rakip alana yıkan Balıkesir Belediyespor henüz 2.dakikada golü bularak maça adeta 1-0 önde başladı. Erdal'ın sol kanattan açtığı ortayı arka direkte tamamlayan Uğur Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanan konuk ekip Bigaspor 12.dakikada eşitliği sağlayan golü kaydetti. Köşe vuruşunun ardından meydana gelen karambolde topu önünde bulan Bigaspor oyuncusu Metin topu ağlara göndererek skoru 1-1 yapan isim oldu. 1-1 den sonra oyun dengelenirken Belediyespor kanatlardan gelen ortalarla etkili olmaya çalıştı. İlk yarının tamamlanmasına kısa bir süre kala Bigaspor % 100 ‘lük bir fırsattan yararlanamadı. Defansın arkasına atılan pasta topla buluşan Batuhan kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu kaleciye nişanladı.




İKİNCİ YARI MAÇ GERİLDİ

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Belediyespor tekrar rakip kaleye yüklenirken 52.dakikada üstünlük golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Uğur topu Mecit ile buluşturdu. Topla cezasahasına giren Mecit rakibine geçerek topu net bir vuruşla kalecinin sağından filelere yolladı. Bu gol ile 2-1 öne geçen Belediyespor maçta bir kez daha üstünlüğü yakalamış oldu. Golün ardından Bigaspor agresif futbol oynayarak Belediyespor'un oyununu bozmaya çalıştı. Özellikle Bigaspor'lu Cihat agresif oyunuyla maçın gerilmesine neden oldu. Bigaspor 70.dakikadan sonra oyunu Belediyespor'un yarısahasına yıkarken aradığı eşitlik golünü 72.dakikada buldu. Sol kanattan yapılan ortada topa iyi yükselen İsmail güzel bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-2 den sonra Belediyespor doldur boşalt toplarla rakip kalede etkili olmaya çalışsa da Bigaspor'un sert savunmasını aşamadı. Karşılaşma 2-2 eşitlikle sona ererken iki takımda sahadan bir puan ayrıldı.




MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI


Maçın son düdüğüyle birlikte ortalık bir anda karıştı. Maçın başından beri agresif oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Bigaspor'lu Cihar maç sonuda ortalığı karıştırdı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Belediyespor'lu oyunculara sözlü saldırıda bulunan Cihat bir an da sahanın karışmasına neden oldu. Güvenlik güçleri olaya müdahale ederken gerginliği daha fazla büyümeden yatıştırdı.




STAD: AHP BELEDİYE


HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi, Tolga Ersoy, Turgut Özkasapoğlu

BALIKESİR BELEDİYE: Selim, Şemsettin ( Kartal), Salih, Muhammet, İsmail, Yusuf ( Mustafa), Erdal, Semih, Mecit, Ayberk, Uğur ( Cihat)

BİGASPOR: Selim, İsmail, Semih, Cihat, Sedat, Burak ( Eray), Melih Akçay, Burak ( Melih Şencan), Metin, Emrah ( Bünyamin), Batuhan

GOLLER: Dk 2 Uğur, Dk 52 Mecit ( Belediyespor) , Dk 12 Metin, Dk 72 İsmail ( Bigaspor) 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli