Dün Balıkesir`de bugün Bandırma`da

Dün Balıkesir`de bugün Bandırma`da

Başbakan R.Tayyip Erdoğan`ın Balıkesir programı sürüyor. 15.oo te Bandırma`daki miting konuşması ardından Bağfaş ve Erdek`e geçecek.




Başbakan
Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir`de partisinin düzenlediği teşkilat yemeğine katıldı. Basın mensupları AK Parti İl Başkanlığı tarafından bizzat aranıp davet edildiği halde salona gittikleri yemeğe alınmadı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir`de devam eden programının akşamki bölümünde parti teşkilatıyla bir araya geldi.

Balıkesir`deki halka sesleniş ve toplu açılış töreninin ardından karayolu ile Bigadiç ilçesine geçen Erdoğan, burada da halka seslendi, toplu açılışlar yaptı, Kaymakamlık ve ilçe belediyesini ziyaret etti.

Bigadiç`teki programında ilçe merkezinde yaya olarak dolaşan Başbakan yoğun ilgi gördü, vatandaşlar büyük izdiham oluştururken korumalar zor anlar yaşadı.

Akşam saatlerinde Balıkesir merkeze dönen Başbakan Erdoğan Gala Yaşam ve Aktivite Merkezinde AK Parti Balıkesir İl Başkanlığının düzenlediği teşkilat yemeğine katıldı.

Daha önce basının bizzat aranıp birer temsilcisinin davet edildiği yemeğe giden basın mensupları, değişiklik olduğu gerekçesiyle alınmayıp geriye çevrildiler. Bu durum karşısında şaşıran basın mensupları ise geriye dönmek zorunda kaldı.

Bu arada, AK Parti Teşkilat yemeğine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın boynuna beyaz bir kaşkol takıldı. Bin 500 kişilik yemekte partililere seslenen Başbakan Erdoğan, birlik, beraberlik ve kararlılık mesajları verdi.

Salonu hınca hınç dolduran partililer Başbakana sık sık tezahüratta bulundular. Başbakanın onuruna verilen akşam yemeğinin menüsünde; Balıkesir milletvekili olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur`un kendi özel aşçısına hazırlattığı çorba, tirit ve zerde yer aldı.

Partililer akşam yemeğinde kendi çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı. Geceyi Balıkesir`de Asya termalde geçirecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sabah Balıkesir ve ilçelerindeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi, fikir alış verişinde bulundu.

Başbakan`ın bugünkü programı Bandırma ile sürecek 15.oo te Bandırma`da halka seslenecek Başbakan ardından Bağfaş`ta yeni ünitenin temelini açacak.
Buradan Hamamlıya ve Erdek`e geçecek olan Başbakan Hamamlı`da Ümmüye ana ile görüşüp Erdek`de kız kardeşinin ailesine başsağlığı dileyecek.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu