DÜNYA DURAN A KADAR İSTİKLAL MARŞIMIZ OKUNACAK..

DÜNYA DURAN A KADAR İSTİKLAL MARŞIMIZ OKUNACAK..

12 Mart 1921 tarihi İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 93'üncü yıl dönümüdür.

Milli Marşımız, Vatanın birlik, beraberliğini ve bölünmez bütünlüğünü,Ülkemizin bağımsızlığını anlatmaktadır. Maddi sıkıntılar içinde boğuşan Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy bu marşı devletimize hibe etmiştir. İstiklal Marşı, Ecdadımızın, bağımsızlık ve özgürlük uğruna vermiş olduğu onurlu mücadelenin,destanıdır. Emperyalistlere ve onu yerli işbirlikçilerine karşı, Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile ülkemizin dört bir tarafından gelerek Kurtuluş Savaşımız a katılan adsız şehitlerimizin kahramanlıklarını ve cesaretleri İstiklal Marşımızın her kelimesinde anlam kazanmaktadır.

Vatandaşlarımızın arasına nifak tohumları ekilmeye çalıştığı,bölünme süreci için çalışan şer ittifakların arttığı bir dönemde, İstiklal Marşımızı, Gurur ve coşkuyla, dünya durana kadar okumaya devam edeceğiz.

Cumhuriyet olmasaydı ben İstiklal Marşını ne için yazacaktım,bunu bize sağlayanlara müteşekkirim diyen Mehmet Akif Ersoy, Allah benim ömrümden alıp, Mustafa Kemal’e versin diyecek kadar, Vatanseverdi.Rahmet ve Şükranla anıyoruz..

                                             İŞÇİ PARTİSİ BANDIRMA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

                                                 NURİ KARAKAŞ



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli