DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..

DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Nuri Karakaş,Bu manzara Cesur, fedakar, kahraman kadınlarımızın, analarımızın, bacılarımızın Ülkesine yakışmıyor``

DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Kız çocuklarını,çocuktan saymayan, kaşık düşmanı olarak gören, 5.5 milyon çocuk gelin(cariye)si olan,berdel ve töre ile alınıp satılan kızlarımızın ve kadınlarımızın bu çirkinliklere isyanını canı ile ödediği bir ülkede, üstelik 21. yüzyıl da bu vahameti yaşıyoruz olmamız, üzüntü verici bir durum dur...

Merdiven altı, tabir ettiğimiz atelyeler de ve çeşitli işyerlerinde asgari ücretin bile altında ücret almak zorunda kalan, sigortasız, kız ve kadınlarımız ın sorunları birer kanayan yara dır. Oysa ki, Kurtuluş Savaşımız da, Yurdumuzun tüm cephelerinde cephane taşıyan, düşmanla çarpışan, Nene Hatunların, Halide Onbaşı ların, Erzurumlu KaraFatma ların yani cesur, fedekar, kahraman kadınlarımızın, analarımızın, bacılarımızın Ülkesine yakışmamakta dır bu manzaralar.

Kurbanın kasap bıçağını yalaması gibi,kadını doğurma makinası gibi gören, nerede ne zaman, nasıl doğuracağını tesbit eden, ne kadar çocuk o kadar erken emeklilik diyerek, kadını çalışma hayatından çekmeye çalışan mevcut İktadara hizmet eden kadın ve kızlarımızın bunları sorgulamamış olması dehşet verici bir durum dur. Emeğe saygı göstermeyenlerin, kadının sorunlarını görmesi ve çözüm üretmesi asla mümkün değildir.

Aydınlık yıllar sizinle olsun,bu Ülkenin en kıymetli varlıklarısınız..

                                     Bandırma İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı

                                                        Nuri KARAKAŞ

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı