Dünya’ya Bir İz Bırak

Dünya’ya Bir İz Bırak

BİRİZ Gönüllü Topluluğu Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda SMA hastası Aysima için yardım etkinliği gerçekleştirdi.

Balıkesir’in Karesi ilçesinin Kamçılı köyünde yaşayan Aysima bebeğe kısa bir süre önce SMA Tip-1 teşhisi konuldu. Yaklaşık 10 aydır devam eden ve güncel olarak Balıkesir’in ilçelerinde sürdürülmekte olan çeşitli kampanyalara ek olarak BİRİZ Gönüllü Topluluğu tarafından bugün Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda yardım etkinliği başlatıldı.

Kampanya başında görev alan Pınar Kırcalı; “Yaklaşık 20-30 kişilik bir gönüllü grubumuz var ve bu gibi valilik onaylı kampanyalara destek vermek adına çalışıyoruz.” dedi.

Yaklaşık 2 yıldır Bandırma’da faaliyetlerini sürdüren BİRİZ Gönüllü Topluluğu daha çok çevre hareketleri ve sosyal farkındalık, yardım çalışmalarında yer almaktalar.

Daha önce böyle bir kampanyada yer almadıklarını ve ilk defa SMA hastalığı ile ilgili bir kampanya yürüttüklerini belirten Kırcalı; “Amacımız gençlik ile birlikte güzel izler bırakabilmek. Bizimle bu çalışmalara katılmak isteyen gönüllü arkadaşlarımız, BİRİZ Gönüllü Topluluğu adı altındaki sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilir.” çağırısında bulundu.



Anahtar Kelimeler: Dünya’ Bırak
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı