Durmak yok...

Durmak yok...

Bandak, Bandırma`nın Bayrağını Uludağ`ın zirvesine dikti.

Bandırma Arama Kurtarma Derneği Bandak`tan bir takdir çalışması daha.

Kadri Civan Başkanlığındaki Bandak arama kurtarma ekibi kısa bir süre önce Afet genel müdürlüğü tarafından Bursa`da düzenlenen eğitim semineri ardından hafta sonu İstanbul`da düzenlenen 4 ayrı parkurdaki marato`nun 15 ve 42 km lik parkurlarına katılmak üzere temsilci gönderirken, geniş katılımlı tırmanış ekibi`de özlemlerin programı Uludag`ın zirvesine tırmandı.

Her hafta ayrı bir macera yaşayan Bandak takımı zoru başarmanın mutluluğunu bu kez Uludağ`ın 2.543  rakımlı tepesinde bayrak çekti.

Bandak Başkanı Kadri Civan, inandıkları sosyal çalışmanın çevresinde oluşturdukları bütünlüğün, geçmişten geleceğe başarı çıtasını yükselterek devam ettiğini, bu hafta da hem İstanbul`daki Maraton`da hemde Uludağ`ın zirvesini fet eden yürüyüş grubu ile iki ayrı güzelliği bir arada yaşadıklarını söyledi.

Başkan Kadri Cıvan, ``Uludağ`ın 2.543 rakımlı tepesinde Bandak ve Bandırma Belediyesinin Bayrağını çekmekten daha güzel bir duygu yok, macera dolu bu serüveni yaşayarak kendine sağlıklı gelecek planlayan bir çok arkadaşımız, tek tek gelip derneğimize kayır oluyor, yakında büyük bir aile olarak Bandırma`nın gündemindeki yerini almak isyiyoruz.`` dedi.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı