``DURMAK YOK, YOLA DEVAM``

``DURMAK YOK, YOLA DEVAM``

Recep Durmaz, Yeni Ziraatli`de muhtar adayı oldu.

Bandırma`da uzun yıllar Atatürk Parkı (Ziraat bahçesi) restaurant`ını işleterek gerçekleştirdiği devir sonrası göç ettiği köyü Yeni Ziraatli`de üzüm bağları kurarak altarnetif tarım`a yönelip doğa ile bütünleşen Recep Durmaz bu kez köyünde muhtarlığa aday oldu.

Recep Durmaz, doğaya dönük bir yaşam sürmek üzere döndüğü köyünde, doğa katliamlarının yaşanması üzerine böyle bir karar aldığını belirterek, yaşanan çevre olumsuzlukları ile yeterinde mücadele edilmediği için aday olduğunu söyledi.

Recep Durmaz, ``Bizim ve gelecek kuşaklarımızın yaşayabileceği tek bir dünya var, o da bu dünya, başka bir dünya yok,`` diyerek yaşamının bundan sonraki bölümünü geçirmek istediği Yeni Ziraatli köyünde muhtar olarak çevre katline karşı daha duyarlı olacağını söyledi.

Köyünde yetiştirdiği üzüm bağları ile hayatının bundan sonraki bölümünü mütevazı bir şekilde geçirmek istediğini, ancak yaşanan gelişmeler nedeni ile ``Durmak yok, Yola devam`` diyerek yeniden toplumsal hizmete talip olan Recep Durmaz köylüsüne inanıyor ve güveniyor.

Durmaz`ın adaylığını açıklaması ardından kendisini ilk tebrik eden Belediye Başkan yardımcıları Dursun Mirza ile Ozan Onur, Yeni Ziraatli`nin kendisi ile mutlaka değişim yaşayacağına inandıklarını vurgulayarak desteklerinin kendisiyle birlikte olduğunu söylediler.






ismet
22.02.2014 11:00:13
muhteşem 4 lü

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false