Dursun Durmuyor...

Dursun Durmuyor...

Başkan Yardımcısı Dursun Mirza sorumlu olduğu yol çalışmalarını tamamlamak için üstün çaba sarf ediyor





ÇINARLI PAŞAMESCİT MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI


Bandırma Belediyesi kentimizin daha modern ve daha çağdaş bir görünüme kavuşması için gerekli tüm çalışmaları ara vermeden sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Bandırma Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesinde yer alan cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına başladı.

Devam eden çalışmaları Çınarlı Mahallesi Muhtarı Özdoğan Tıkız ile takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Çınarlı Mahallesindeki cadde ve sokaklarının tamamının asfaltlanacağını söyledi. Mirza, göreve geldikleri ilk gün Bandırma'daki çalışmalarına Çınarlı Mahallesinden başlandığını ifade ederek Elektrik Hatlarının UEDAŞ tarafından yer altına alınmasını bekledikleri için bu mahalledeki çalışmalara başlayamadıklarını söyledi.

Vatandaşımız bu şikâyetinde elbette haklı”

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza Çınarlı Mahallesi sakinlerine şu açıklamalarda bulundu: İki yıldır çınarlı mahallemizde Uedaş'ın elektrik kablolarını yer altına alma çalışmalarını bitirmediği için ve hatta bir kısmını kazıp yarım bıraktığı için iki yıldır çalışmalarımızı bekletiyorduk. Vatandaşlarımızda doğal olarak yolları ve kaldırımları kazılı kaldığı için bu durumun yarattığı olumsuzluklardan dolayı bizlere şikâyetlerde bulunuyor. Vatandaşımız bu şikâyetinde elbette haklı. Sorunun çözümünü biz muhatap olan Uedaş'tan ve Tedaş'tan beklediğimiz için 2 yıldır onların bu çalışmalarını tamamlanmasını ve direklerin kaldırılmasını bekledik. Ancak ne yazık ki bitmiyor. Bu durum şu anda Meydan Sokak içinde geçerli” dedi.

Bu yolları tekrar kazdırmayız”

Benim önceki haftalarda verdiğim bir demeçte UEDAŞ'ın bu mahallelerdeki çalışmaları bilinçli olarak yapmadığını, bu durumdan bir art niyet aradığımızı ve Bandırma Belediyesi ile vatandaşımızı karşı karşıya getirmek istendiğini” belirtmiştim. UEDAŞ'ın Bandırma Şube Müdürü Tayfun Bey konuyla ilgili beni geçtiğimiz hafta ziyaret etti ve bu demecimden dolayı üzüldüğünü ifade ederek ödeneklerinin olmadığı için yapamadıklarını, ancak 2013'ün sonuna doğru bu çalışmaların yapılabileceklerini söyledi. Bizde kendisine bu mahallelerdeki vatandaşların zaten iki yıldır beklediklerini, 2013'ün sonuna kadar bekleyemeyeceğimizi söyledik. Bizde yerel yönetim olarak Çınarlı Paşamescit Mahallerimizde asfalt çalışmalarımızı başlattık. Ama şunu da net bir şekilde ifade ediyorum bizim asfalt çalışmalarımızın ardından tekrar bu yolları kazdırmayacağız

Çınarlı Paşamescit Mahallesindeki asfalt çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız”

Bu çalışmalarımızda Servet Çırpan Caddesinin alt kısmı, Kurtuluş Caddesinin üst kısmı, İnönü Caddesinin sağ tarafı ve Adalet Caddesinin alt tarafında kalan Paşamescit-Çınarlı bölgesinin tamamında çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu mahallemizde elektrik hatlarının tamamlandığı cadde ve sokaklar da var. O cadde ve sokakların tamamını 10 Bin m² parke döşüyoruz. Ancak elektrik hattı çalışmalarının tamamlanmadığı 45 bin m²'lik alana ada asfalt döküyoruz. Bu çalışmalarımızla birlikte bu bölgemizde ihtiyaç duyulan noktalarda kanal ve menfez çalışmalarımızı da gerçekleştireceğiz. Umuyorum ki bu çalışmaların tamamı 10 gün içerisinde tamamlanarak Çınarlı Paşamescit Mahallesi sakinlerinin hak ettiği cadde ve sokakları yapmış olacağız.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli