Dursunbeyliler siyaset arenasında çıtayı yükseltti.

Dursunbeyliler siyaset arenasında çıtayı yükseltti.

SMM İsmet Demirarslan'ın Başkanlığını üstlendiği Güney Marmara Dursunbeyliler Kültür ve Yardımlaşma derneği geleneksel iftar sofrasında bin kişi oruç açtı.

Yaşayan Bandırma'nın en önemli alt kimliklerinden Dursunbeyliler bir kez daha kent yaşamındaki varlıklarını hissettirdiler.

Nüfusu 170 binlere ulaşan Bandırma'da 30-40 bin Dursunbeylinin yaşadığını varsayan Dursunbeyliler Başkanı SMM İsmet Demirarslan, “Biz geleneklerine bağlı, birlik ve beraberlik içinde çalışma hayatına pozitif enerji katarak alın teri ile katma değer üreten kimseleriz. Bandırma'nın her Mahallesinde, her sokağında, hatta yoğun nüfusa sahip olan her konutta mutlaka bir Dursunbeyli vardır.” dedi.

Başkan Demirarslan, “Bu anlamda hayata geçirilen derneğimizin bireysel iletişimin dışında yılda bir kez de olsa aynı sofra etrafında dostlarımız ile bir arada olmanın mutluluğunu paylaşmaktayız. Bu akşam böylesine mütevazı bir iftar sofrasında gönlü bizimle olan dostlarımız ile  aynı sofrada birlikte olduk, ne mutlu bizlere.” dedi.

Hacıyusuf Mahallesi, M. Fevzi Çakmak caddesinde kurulan sofrada iki ayrı noktadan dağıtılan iftar yemeğini alarak masasına geçen Dursunbeyliler ve davete icabet eden dostları, oruç açıp iftar yaptıktan sonra okunan sofra duası ardından içilen çaylar, yapılan sohbetler elbette günün ekonomik koşulları ve yaklaşan seçimler oldu.

Seçim öncesi kritik bir takvim sürecinde hazırlanan Dursunbeyliler iftar sofrası bu yönü ile de büyük ilgi gördü. Davete ilçe Başkanı Mehmet Atak ile katılan Başkan Av. Tolga Tosun masaları dolaşarak vatandaşlarla selamlaşmanın ardından yemek dağıtımında kazanın başına geçerek bol kepçe yemek dağıttı.

İftara Başkan Av. Tolga Tosun ve İlçe Başkanı Mehmet Atak ve bazı yönetim kurulu üyeleri yanı sıra  Belediye Meclis üyeleri Metin Ok, Ümit Durukan, Oya Yücel, Zeynep Özgün, Basri Ersan Kırbaş, MHP Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, CHP Milletvekili Adayı Dr. Selim Panç, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve bazı yürütme kurulu üyeleri, Genç Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Başkanı Halil Özümit Etimaden eski müdürlerinden Recep Şekerci, Erdek eski Belediye Başkanlarından Hüseyin Aysan ve bazı Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar, yemekten sonrada sohbet şeklinde bir süre devam etti.



OSMAN VATANDAŞ
17.04.2023 10:33:18
Dursunbeyliler bandırmadan çok para kazanıyor neden bandırmamıza bir eser yaptırmıyorlar? bir çocuk parkı bir hayvan barınağı bir aşevi bu kadar parayı ne yapacaksınız???

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı