Duşlar su yerine ses veriyor "tıııııssss!..."

Duşlar su yerine ses veriyor

Büyükşehir tarafından Düzler ve Tatlısu plajlarına monte edilen duşlarda hala su yok

Erdek'te, Halk plajlarına kurulan duşlar, kurumsal kimliğin imajını yükseltme anlamında kullanılan logolarla karşılıksız hizmet mesajı verilmek istenmesi, suların kesilmesi ile "Dobrovski " oldu.

Denizden çıktıktan sonra, kumlu ve tuzlu vücutlarına duşun altına bırakan tatilciler suyu akmayan, duş fıskıyesi bulunmayan duşlardan hatal kırıklığı ile ayrılıyorlar.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi özellikle Tatlısu Büyükbakraçtaki halk plajı için yaptığı mavi bayrak başvurusu önümüzdeki hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. Büyükşehir bu anlamda zorunluluk arzeden cankurtaran kulesi ile, yüzme hattını belirleyen mantarları denize bıraktı. Konteynır tuvaletler ise hafta içinde gelmesi bekleniyor.

Bir çok noktaya konulan oturma grupları ve çocuk parkı günlük tatilciler tarafından büyük beğeni topladı.

Tatlısu Belediye kampı plajı ile Büyükbakraç arasında kalan bölüme yapılan  iskele ile çınar fidanları ile hazırlanan ağaçlandırma projesi halk plajlarının takdir toplayan ayrıntıları oldu.

Tatlısu, belediye kampı ile Büyükbakraç arasına monte edilen Beach-iskele büyük begeni alıyor.

Beach-iskele ve çevresi Çınar fidanları ile dizayn edilmesi, yapılan çalışma adına övgü alan ayrıntı oldu.

Büyükbakraç halk plajına kurulan çocuk parkı özellikle çocuklu ailelerin can simidi oldu.

Tatlısu Büyükbakraç Halk plajında yürüyüş yolları yapıldı, yüzme hattı mantar dizisi ile çevrildi. beraberinde sağlık hizmeti verilecek cankurtarak kulesi plajdaki yerini aldı. Sırada Cankurtaran ile mobil tuvaletler kaldı. Onlarda olduğunda Büyükbakraç plajında mavi bayrak dalgalanmaya başlayacak



Erdem Eren
4.07.2021 13:19:41
Düzler'den kampların sonuna kadar olan bõlge herhalde hiçbir yere baģlı deģil.Senelerdir tek bir çalışma gõrmedim.

Necla GÜNGÖRMÜŞ
6.07.2021 11:06:37
Malesef bu konuda hizmet sıfır ötesi... eksilerde. Deniz kenarını değerlendirecek insanlar gün boyu orada vakit geçiriyor, yüzüyor, yiyiyor-içiyor... Ama el, kol yıkayacak sabun yok, su yok, lavabo yok. Tuvalet ihtiyaçlarını giderecekleri WC yok. Tuzlu sularından kurtulacakları bir duş yok. Denizden çıkıyorlar ıslak üstlerini değişecekleri kabin yok. Sağlıklı uzanabilecekleri bir gölgelik yok. Bunları sağlamak istemiyorlar resmen... Yönetimler için zor şeyler değil bunlar.

  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli