Dutliman plajında ceset bulundu

Dutliman plajında ceset bulundu

Dutliman'da bulunan cesedin, “Batuhan A” adlı kargo gemisi mürettebatı olduğu sanılıyor.

Bandırma’nın kırsal Dutliman Mahallesi plajında bulunan erkek cesedinin 15 Şubat’ta Karacabey ilçesi kırsal Kurşunlu Mahallesi açıklarında batan  “Batuhan A” adlı kargo gemisi mürettebatı olduğu sanılıyor.

Dutliman plajı dolgu kayaları arasına sıkışmış ve yaklaşık olarak bir hafta önce buraya gelmiş olduğu sanılan erkek cesedinin görülmesi üzerine yapılan ihbar sonrası olay yerine ulaşan ekipler gerekli inceleme sonrası savcılık talimatı ile tanınması mümkün olmayan cesedin kimlik tespiti  ve kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna gönderildi.

Marmara Denizi'nde Karacabey ilçesinin kuzeyinde 4 mil açıkta 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 3 mürettebatı bulunamazken, olaydan 43 gün sonra Bandırma Dutlman Mahallesinde sahilde kıyıya vuran bir erkek cesedi bulundu.

Vücut bütünlüğü bozulan çıplak ceset, inceleme sonrası otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KAYIP MÜRETTABATA AİT OLABİLİR

Cesedin kaptan Hasan Mehmet Uyanık (69), başmühendis-makinist Murat Çalışkan (33) ve makine stajyeri Ahmet Atav'a (22) ait olup olmadığı, ailelerinden alınan DNA örneklerinin karşılaştırılması ile belli olacak.



Anahtar Kelimeler: Dutliman plajında ceset bulundu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı