Dutliman'da Modern Pentatlon çalışması

Dutliman

Bandırmalı sporcular, Bıathle Trıathle Türkiye Şampiyonası  ve Milli takım seçme yarışları için çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırma Gençlik ve Spor müdürlüğü bünyesinde Modern Pentatlon branşında Spor yapan sporcular 15 Temmuz tarihin yapılacak olan Bıathle Trıathle Türkiye Şampiyonası  ve Milli takım seçme yarışları için çalışmalarını sürdürüyor.

Bugün Dutliman Mahallesi sahilinde yüz çalışması yapan sporcular,  Ailelerin katılımıyla hazırlanan piknik te buluştular. Sportif çalışmalarını çevreci anlayışla taçlandıran sporcular piknik sonrası genel çevre temizliği yaptılar.

Ekibin Dutliman programına stratejik destek sağlayarak ulaşım katkısında bulunan Bandırmaspor önceki başkanı Göksel Karlahan ve Bandırma Belediyesi sıra dışı etkinliğe katkıda bulundular.

Bu arada Balıkesir Gençlik ve Spor müdürü Lokman Arıcıoğlu Dutliman programına katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalarımız hakkında bilgi alan Balıkesir Gençlik ve Spor müdürü Lokman Arıcıoğlu Dutliman

Sporcular içinde moral oldu.  Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Judo, Tekwando, Badminton, Güreş, Cimnastik, Halk oyunları, Engelli sporcuların çalışmaları, Okçuluk, Atletizim, Eskrim ve Modern Pentatlon branşlarında yapılan çalışma ve program hakkında Arıcıoğlu’nu bilgilendirdi.

İl müdürü Bandırma ekibini yakından takip ettiğini, katılacakları yarışmalarda başarılı olacaklarına inandığını söyledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı