Duygu yüklü meclis

Duygu yüklü meclis

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, meclis üyelerine plâketler verdi

Bandırma Belediye Meclisi, dönemin son toplantısını Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın başkanlığında yaptı.

Mirza, toplantı başlamadan önce belediye meclisinin kadın üyelerine ve meclisi izleyen kadınlara ?Dünya Emekçi Kadınlar Günü? nedeniyle çiçek verdi.

Toplantıda, imar planı değişikliği ile ilgili beş gündem maddesi görüşüldü.

PLÂKET TÖRENİ VE KONUŞMALAR

Başkan Mirza, toplantıda yaptığı konuşmada şu değerlendirmede bulundu:

?Beş yıldır, alnım açık, başım dik olarak Bandırma´ya hizmet ediyoruz. Bandırma huzurlu, demokratik ve nezaketli bir kent. Siyasi parti temsilcilerine ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bu mecliste 5 yıl birlikte, önemli kararlar aldık. Belediye çalışanlarına, etkinliklerimize katılan Bandırma halkına ve Bandırma´nın yerel basınına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da destek istendiği takdirde Bandırma için deneyim ve bilgilerimi paylaşmaya hazırım. ?

Mirza, belediye başkan adayı olan Tolga Tosun ve Alp Bostancı´ya başarılar diledi.

Başkan Mirza, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun, Bandırma´da düzenlediği açık hava toplantısında, ?10 yıldır Bandırma´ya çivi çakılmadı? sözlerine üzüldüğünü belirterek, son 5 yılda Bandırma´ya verdikleri hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ardından, Belediye Başkanı Dursun Mirza, 2014-2019 yılları arasında birlikte çalıştığı belediye meclis üyelerine ve belediye daire müdürlerine plâketlerini verdi.

?Cumhur ittifakı? belediye başkan adayı Alp Bostancı ve ?Millet ittifakı? adayı Tolga Tosun, Mirza´ya geçmiş hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiler.  Önder BALIKÇI

/resimler/2019-3/8/0113252059787.jpg



Anahtar Kelimeler: Duygu yüklü meclis
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli