Duygulandıran veda

Duygulandıran veda

Ankara´ya atanan Nerime Yüksel Orta Okulu Müdürü Metin Erdin´e Kapıdağ Öğrenci Servisinden taltif´li uğurlama

Erdek Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2006 yılından beri Önce İstiklal ilköğretim okulunda, ardından öğretmen evinde ve 6 yıldır ise Nerime Yüksel Orta Öğretim okulunda Müdür olarak görev yapan Metin Erdin´in Ankara´ya atandı.

 

 Erdek´te okul servis hizmeti veren Kapıdağ Servis Taşımacılık işletmesi Başkan Hasan Sarbay ve beraberindeki mesai arkadaşları ile birlikte Nerime Yüksel Orta Öğretim okuluna gerçekleştirdikleri ziyaret ile Müdür Metin Erdin´e yeni görevinde başarı dileyip, Erdek´te verdiği hizmetler nedeni ile teşekkür ettiler.

Kapıdağ Okul servis taşımacılığı adına Müdür Metin Erdim´e plaket sunduğu plaket ile kendisi ve arkadaşları adına teşekkür eden Hasan Sarbay, 6 yıl birlikte çalışma olanağı buldukları Metin Erdim´i daima özlemle anacaklarını, ve kendisinin her daim Erdek´te bir evi olduğunu unutmamalarını istedi.

Ankara´ya atanan Nerime Yüksel Ortaokulu Müdürü Metin Erdim ise 2006 yılından beri görev yaptığı Erdek´te son derece uyumlu bir çalışma ile sorunsuz faaliyet gösteren Kapıdağ Servis taşımacığına teşekkür etti.

Erdim; ?Kapıdağ servis taşımacılığı  görevi süresince verdiği güvenli hizmet nedeni ile sorunsuz bir dönem yaşadık, katkılarından dolayı Kapıdağ servis taşımacılığı ilgilileri ve tüm Kaptan arkadaşlara teşekkür ediyorum.? Diyerek ataması dolayısı ile kentten ayrılmak durumunda kaldığı için tüm Kapıdağ servis taşımacılığı ekibinden helallik istedi.

Nerime Yüksel Orta okulunda gerçekleşen buruk veda´da Müdür Metin Erdim´de hizmetleri anısına Kapıdağ Servis taşımacılığına plaket verdi.

/resimler/2019-8/2/2011469052253.jpg

Kola değil, Karpuz; Kapıdağ Öğrenci servisi ekibi Ankara´ya atanan okul müdürü Metin Erdin için düzenlenen teşekkür ve veda ziyaretine sadece plaket ile gitmedi.

Son günlerde ülke tarımsal istihsalini destekleme anlamında oluşturulan farkındalığa kayıtsız kalmayan Kapıdağ Okul servisi, Nerime Yüksel´e Coco Cola değil, iki büyük karpuzla gitti.



Anahtar Kelimeler: Duygulandıran veda
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı