DUYGULARIMI HAYKIRDIM ALBÜM YAPTILAR…

DUYGULARIMI HAYKIRDIM ALBÜM YAPTILAR…

YAŞADIĞIM ACILARA ŞARKI YAPMAK BANA ZOR GELİYOR… OYUNCULUK YAPIYORDUM BİRDEN ALBÜMÜM OLDU… SADECE DUYGULARIMI HAYKIRDIM BANA ALBÜM YAPTILAR…


Televizyon dizilerinden ve sinema filmlerinden yüzüne aşinaolduğumuz ERHAN GÜLER şimdi de yaptığı müziklerle karşımıza çıkıyor. Oyunculuktaolduğu kadar müzikte de çok iddialı görünen ERHAN GÜLER müzik otoriteleritarafından destek görüyor.
İlk olarak Tevfik Gelenbe Tiyartrosu'nda  oyunculuğa başlayan sanatçı, iki yıla yakınbir süre opera sanatçısı Pınar Ünker'den şan dersleri aldı. Kendisine aitbirçok beste çalışmaları bulunan  genç şarkıcı, ilk albümü ‘Beni Sevecektin' ile müzikseverlere merhaba demişti.
İkinci albümü ÇARESİZ AYRILIK”ile ikinci kez müzikseverlerin karşısına çıkan ERHAN GULER Bu albüm çokfarklı, yaşadığım acılara şarkı yazmak çok zor ama içimdeki duyguları kağıdadöküyorum. Etrafımda saygı duyduğum bu işin duayenleri beni bu yöne itti.Oyunculuk yaparken birden albümlerim oldu.Ben sadece duygularımı acılarımıhaykırdım bunlar şarkı oldu ve çok sevildi. Aşkımın sevgisini onun yokluğunugenç hayranlarımda buluyorum bana yaşama gücünü onlar veriyor.Onlara sadıkkalacağım”.
Yeni çalışması için sektöre hızlıbir giriş yapan Elite Müzik Yapım ailesi ile çalışmayı tercih eden ERHAN GÜLER ,sahneçalışmalarında pop müziğin yanı sıra türkü ve arabesk tarzda eserleri debaşarıyla yorumluyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı