Duygulu anlar

Duygulu anlar

10 Kasım, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 76. Yılı anma programında duygu dolu anlar yaşandı.

10 Kasım, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yılı anma programının salon bölümünde bir kez daha duygu dolu gözlerle onu aradık.

Anma programının öğretmen evi salon bölümünde bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin hazırladığı ‘’10 Kasım Atatürk’ü anma.’’ Programı izlendi.

Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yongalı’nın günün önem ve anlamını içeren konuşması ardından, çeşitli yarışmalarda derece alan öğrencilerin ödülleri verildi.

İlkokullar arası ‘’Atatürk’’ konulu resim yarışmasında1 olan Halitpaşa ilkokulundan 3/B öğrencisi Seçkin Çağrı, 2. Olan Atatürk ilkokulu 3/b öğrencisi Ali Göl, 3. Olan Halitpaşa ilkokulundan 3/b öğrencisi Efe Ramazan Öztürk,

Şiir yarışmasında 1. Olan 18 Eylül Orta Okulu öğrencisi 8/b öğrencisi Elanaz Canbaz, 2. Olan M. Gürer Orta Okulu 6/a öğrencisi Hüseyin Süzen,  3. Olan Nerime Yüksel 6/a öğrencisi Ayris Ünal,   Liseler arası kompozisyon yarışmasında 1. Olan Erdek lisesi 10/B öğrencisi Pınar Dereli, 2. Olan Erdek Anadolu lisesi 11/b öğrencisi Sinem Öztütüniş ve 3. Olan Erdek Anadolu lisesi 11/a öğrencisi Şevval Yalın törene katılan protokolden ödüllerini aldılar.

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı