Ecel Cankurtaranda yakaladı

Ecel Cankurtaranda yakaladı

Gönen`den aldığı hastayı Balıkesir`e sevk eden ambulans Bandırma-Erdek-Gönen Kavşağında kaza yaptı. İçindeki hasta ambulans `tan fırlayarak hayatını kaybetti.

Bandırma-Gönen- Erdek kavşağındaki kaza bugün saat 15.00 sularında meydana geldi.

Gönen Devlet Hastanesinden aldığı Diyaliz Hastası Hasibe Yavaşoğulları (75)`i acil olarak Balıkesir`e sevk eden 10 DH 193 plaka sayılı ambulans Bandırma-Erdek kavşağına geldiğinde kırmızı ışık yanıyordu.

Işıklarını yakıp, Sirenini çalarak kavşağa giren ambulans`ı gören yeşil ışığın yandığı Erdek istikametinden gelen araçlar beklemeye geçerken,  Mustafa Sezgin(74) idaresindeki 10 NF 759 plaka sayılı özel otomobil kavşağa çıkması ile ambulans ile çarpışması bir oldu.

İbrahim Küçükçınar idaresindeki 10 DH 193 plakalı ambulans çarpmanın etkisi ile 7 takla atarak durabildi.

Kazada ambulans`ta bulunan hasta Hasibe Yavaşoğulları, ambulans`tan fırlayarak hayatını kaybetti.

Kazadan sonra kazaya neden olan 10 NF 759 plaka sayılı özel otomobilin sürücüsü Mustafa Sezgin beraberindeki eşi Sebile Sezgin ile tedavi edilmek üzere devlet hastanesine kaldırılırken, savcılık ölümlü kaza ile ilgili soruşturmaya başlattı.



demokrat
26.11.2013 09:33:57
Bu yolda daha vahim kazalar yaşanmaması için acilen Erdek dönüşüne bir çözüm,Çanakkale gelişine de bir yavaşlatma lazım.Aynı durum Hava üssü kavşağında da var.Sanki bu tür yol gariplikleri Bandırma`ya mı has diye sorasım geliyor.Yıllar önce Karacabey Bandırma kavşağında Aksakal istikametinden Bandırma dönüşüne hızlanma cebi yapılmamıştı.Dikkat edin koskoca kavşak gazetelerde çıkan uyarı yazılarından sonra kısmen düzeltildi.Ölen kişiye Allah`tan rahmet diliyorum.

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı