Ecevit ile birlikte anılacak

Ecevit ile birlikte anılacak

Ömer Albayrak, 31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde Demokratik Sol Parti (DSP) den Bandırma Belediye Başkan Adayı idi.

31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde ilçe Başkanı olduğu Partisi DSP'den Bandıırma Belediye Başkan Adayı olan Ömer Albayrak (36), Korona'dan entübe olduğu gerekçesi ile tedavi gördüğü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesinde vefat etti.

DSP Kurucu Genel Başkanı Bülent Ecevit vefatının 15.ci yılı (05 Kasım) da amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata gözlerini yuman Ömer Albayrak, siyaset hayatında olduğu gibi ebedi dünya'ya göçünde de aynı tarihleri paylaştı.

Demokratik Sol Parti kurucu Genel Başkanı Bülent Ecevit ile ayni vefat takvimi paylaşması Ömer Albayrak'ı sevenlerin dahada derinden üzdü.

Aslen Trabzon Of doğumlu olan ancak uzun yıllar Bandırma'da işdünyasında istikrarlı ticaret yaşamı ile bıraktığı hoş seda, gerek siyasi çevresinde, gerekse ticari çevresinde üzüntü ile karşılandı.

Oysa Ömer Albayrak(36) vefatından bir hafta önce kutlanan Cumhuriyet bayramının 98. yıldönümü için şu mesajı paylaşmıştı.; 

"Cumhuriyetimizi yaşatmak ve sonsuza dek devam ettirmek uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve Cumhuriyeti bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla, kahraman gazilerimizi ise minnet ve şükranla anıyorum.

Cumhuriyet Bayramı'mızın 98. Yıl Dönümünü En İçten Duygularımla Kutluyorum.

Cumhuriyet Hepimiz İçin! " #29ekimcumhuriyetbayramı #cumhuriyetbayramı

Ömer Albayrak (36) nın cenazesi 6 Kasım Cumartesi bugün öğle namazına müteakıben Haydar Çavuş Camiinde kılınacak cenaze namazı ardından Bandırma Şehir Mezarlığındaki ebedi istirehatga defnedilecek.



Anahtar Kelimeler: Ecevit birlikte anılacak
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli