Eczacı İlknur Kale vefat etti

Eczacı İlknur Kale vefat etti

Altınbaş Eczanesi sahibi, Eczacı İlknur Altunbaş Kale geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

Altınbaş Eczanesi sahibi, Eczacı İlknur Altunbaş Kale geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

Edinilen bilgiye göre akşam Erdek'teki evinde rahatsızlık geçiren Eczacı İlknur Kale, Kaldırıldığı Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

Veteriner Hekim Osman Nuri Kale'nin eşi, Hande ve Uğur'un annesi olan İlknur Altunbaş Kale (58) uzun yıllardır Ordu caddesinde kızlık soy ismini taşıyan Altunbaş eczanesini işletiyordu.

Eczacı İlknur Kale'nin cenazesi bugün İkindi namazını müteakiben doğduğu Külefli köyünde ebedi istirehatgahına defnedildi.

Merhuma Allahtan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz.



AYŞE BALYALI
28.11.2023 17:47:47
Aile dostumuz,eczacımız,çevresindeki herkesin yardımına koşan sevgili kardeşimiz. Çok erken gitti . Bandırma ve bizler için yeri doldurulamaz kayıp. Mekanı ,cennetin en güzel köşesi olsun. Ayşe-Hüseyin BALYALI

Hicran Evrim Albat
29.11.2023 12:22:54
Kendimi bildim bileli Dost ,sırdaş,dert ortağı..kısaca iyilik meleği.. çevresinde ki herkese ışık saçan can ablam,Bandırma'nın beyaz meleği.. Beklenmedik bir ayrılık.iyiler fazla yaşamaz derlerdi..doğruymuş. Rabbim mekân ını cennet bahçesi etsin..Peygamberimize komşu eylesin.. Seni çok seviyorum ablam..

FERİT DOĞRUL
30.11.2023 11:42:10
MAHALLEDEN KOMŞUM ECZACIMIZ İYİ İNSANDI.AYNI YAŞTA AYNI SOKAK TA 30 -35 SENE MUHABBETİMİZ OLMUŞTUR...DÜRÜST VE CANA YAKINDI...ALLAH'Ü TEALA GANİ GANİ RAHMET EYLESİN...MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH...

Anahtar Kelimeler: Eczacı İlknur vefat
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı