EDEBİYATÇILARDAN BAŞKAN PEKEL'E ZİYARET

EDEBİYATÇILARDAN BAŞKAN PEKEL

Bandırma 1. Edebiyat Günleri programı için kentimize gelen şair ve yazarlar, Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret ederek kitaplarını sundular.






Bandırma 1. Edebiyat Günleri programı için kentimize gelen şair ve yazarlar, Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret ederek kitaplarını sundular.

Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bandırma 1. Edebiyat günleri başladı.

Bandırma Belediyesi ve Edebiyat Galerisi Net işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliklere katılmak amacıyla kentimize gelen yazar ve şairler Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Edebiyat Galerisi Genel Yayın Yönetmeni Emine Pişiren, Bandırma'da böyle kapsamlı bir etkinliğin yapılması konusundaki destekleri için Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür etti. Edebiyatın yaşamımızdaki önemine vurgu yapan Emine Pişiren: Gönüllerdeki güzellikleri dizelerine ve kitaplara döken şair ve yazarların halkla buluşturan bu etkinlik, Bandırma'nın bu konudaki gücünü ortaya koyuyor. Üç büyük usta adına yapılan bu organizasyonu daha da geliştirerek önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğimize inanıyorum”  dedi.

Böyle güzel gönül dostlarını Bandırma'da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Sedat Pekel de, kültürün, özgür düşüncenin, sanatın çağdaş toplumların en önemli özelliklerinden olduğuna dikkat çekti. Bandırma'da bu tür etkinliklerin en üst düzeyde halkımıza sunulması konusunda belediye olarak başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Sedat Pekel: Ülkemizin değişik kentlerinden başarılı şair ve yazarlarımızı Bandırmalılarla buluşturan Edebiyat Günleri projesini bizlere sunan sevgili dostumuz Gültekin Özcan'a ve Edebiyat Galerisi Net genel yayın yönetmeni Emine Pişiren'e teşekkür ediyorum. Tüm sanatçılarımıza kentimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Ziyaret sırasında etkinliğe katılacak şair ve yazarlar, Belediye Başkanı Sedat Pekel'e kitaplarını armağan ettiler.

Başkan Pekel de tüm konuklarına Bandırma ile ilgili yayınlardan oluşan bir kitap seti ve Bandırma Vapuru'nun tablosunu armağan etti.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false