Edincik berberleri tarife bekliyor

Edincik berberleri tarife bekliyor

Türkiye'nin en ucuz traş tarifesi Edincik'te

Edincik'te ortak esnaf sanatkarlar odasına kayıtlı 5 berber önce tarife olumsuzluğu, ardından baş gösteren Covıd-19 Pandemi süreci ile isyanları yaşıyor.

Edincik'te belde sürecinde kurulan ve tüm esnaf sanatkarları içine alan süreçte oda üzeyi oldukları için, yaşanan ekonomik farklılıklar sonrası fiyat beklentisi içine giren Edincik berberleri, Ocak ayında verdikleri zamlı tarife taleplerine hala bir yanıt alamadılar.

Edincik berberleri, kırsal mahallelerde faaliyet gösteren meslektaşlarının dahi bu fiyatlara traş yapmadıkları serzenişinde bulunarak, "Mesleki olarak bizi temsil eden Bandırma Berberler ev Kuaförler odasına üye olmamız gerekirken, Bandırma bizi almıyor, Edincik esnaf odası ise derdimize çare olmaktan çok uzak tüm bu olumsuzluklar yetmiyor gibi, üzerine birde pandemi süreci tuz biber oldu, aldığımız traş ücretleri değil ev geçindirmek, iş yerimizin elketrik, su ve kira giderine yetmiyor." dendi.

Edincik'te faaliyet gösteren Edincik odasına kayıtlı 5 berber'in yürürlükte olan eski tarifesinde sakal 5 tl, Saç traşı ise 10 tl.

Müşterilerde haklı buluyor.

Edincik berberlerinde devam eden eski tarife uygulaması müşteriler tarafından da eleştiri alıyor, Edincikliler zaman zaman gittikleri bazı köylerde dahi sakal traşının 10 tl, saç traşının 15-20 tl arasında değiştiğini, Buna karşı Edincikli Berberlerin hala amme hizmeti gördüğüne inanıyor.



29 ekim
19.10.2020 12:04:45
evde 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun

Anahtar Kelimeler: Edincik berberleri tarife bekliyor
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı