Edincik çok can yakacak

Edincik çok can yakacak

Teknik Direktör Hasan Demir``Genç bir ekiple futbolu öne çıkan bir takım oluşturuyoruz``







Edincikspor Teknik Direktörü Küçük Hasan, Hasan Demir Yeşil siyahlı ekibin deplasmanlı süper lig`de yepyeni genç  bir takım kurduklarını, Üç dört mevkideki eksiklikleri içinde yeni arayışlar içinde olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Küçük Hasan Şu anda Edincikspor`un 9 yeni oyuncuyu kadrosuna dahil ettiğini bunların Kocaeli amatör kümeden orta alan oyuncusu Ugur Kılıç, Çelikspor`dan kaleci Fatih Şen, Sanayispor`dan orta alan oyuncusu Tahir Öztekin, Kocaeli Doğantepespor`dan orta alan oyuncusu Onur Demir, Bursa zaferspor`dan forvet Ümit Üreyiş, Bandırma U-19 dan forvet Ercan Sevim, Kızılcahamam`dan defans orta alan oyuncusu Adem Aslan, Etispor`dan forvet Ahmet Rahimoğlu, Eskişehirspor altyapı`dan sağ açık Mehmet Yol`un yanı sıra geçtiğimiz yılki kadrodan 4 oyuncuyu takıma dahil ettiklerini söyledi.

Hasan Demir Edincikspor`un bu yılki hedefini  iyi futbol oynayıp, ligde kalmak olduğunu belirtirken ayni zamanda centilmen bir taraftar kitlesi oluşturmak istediklerini söyledi.





Edincikspor`un başarılı oyuncularından Tamer Aygün ligde yeni bir takım olmalarına karşın aldıkları takviyelerle kısa zamanda iyi bir takım oluşturma azminde olduklarını, Geçtiğimiz yıl kazanan şampiyonlukla iddialarını kanıtladıklarını yeni sezonda da, yeni arkadaşların gayreti ile Edincikspor`u layık olduğu noktaya taşıyacaklarını söyledi.




Onur Demir futbol yaşamında Bandırma`dan Kocaeli`ne uzanan serüvenin Baba memleketi Edincik ile noktalandığını amacının bu sezon kaliteli bir ekip ile Edincikspor`u hak ettiği noktaya taşımak olduğuna işaret etti.



Tahir Öztekin
önceki yıl formasını giydiği Sanayispor`un şanssız bir şekilde küme düştüğünü Edincik`in ayni duruma düşmemesi için bu sezon daha çok çalışacaklarını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli