Edincik Esnaf Kefalet Koop. Kongresini gerçekleştirdi

Edincik Esnaf Kefalet Koop. Kongresini gerçekleştirdi

Bandırma Belediyesi Yaşam alanı, Kurtuluş düğün salonundaki genel kurulda divan başkanlığını Erol Ayvaz yaptı.

Pandemi koşulları nedeni ile ertelenen Esnaf Kredi Kefalet Koopratifleri genel kurulları bir bir yapılıyor. Erdek ve Bandırma'dan sonra bugün Bandırma Belediyesi Yaşam alanı, Kurtuluş Düğün salonunda Divan Başkanlığını, Birlik Başkanı Erol Ayvaz'ın yaptığı Edincik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet koopratifi genel kurulunda Başkan Ahmet Sivaslı güven tazeledi.

Edincik Esnaf Kefalet Koopratifinde konuşan Başkan Ahmet Sivaslı,400 olan üye sayılarını 800'e, 36 milyon olan plasmanlarını 80 milyon'a çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Genel kurulda yapılan oylamada Ahmet Sivaslı başkanlığında Rahmi Tufan, Bahri Palas,  asıl, Erdoğan Boz, Erhan Alçıl ve Nedret Güngör yedek yönetim kurulu üyeliklerine, İsmail Yılmaz, Ahmet vardar asıl, Kadir erbay, Yavuz Özcan yedek Denetim kurulu üyeliklerine, Ahmet Sivaslı, Rahmi Tufan asıl, İbrahim Uysal, Timur Kul yedek bölge birliği temsilciliklerine seçildiler.

 Divan başkanlığında bulunan Balıkesir Birlik Başkanı Erol Ayvaz, Pandemi sürecinde yeni kapatmalar olabileceğinde dikkat çekerek ay sonuna kadar kooperatif kongrelerini tamamlamak istediklerini söyledi. 

Ayvaz, Bandırma, Erdeki Edincik kongreleri ardından Sarıköy, Gönen, Manyas, Susurluk ve Göbel kooperatif kongrelerini yapacaklarını açıkladı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı