Edincik evleri plato oldu

Edincik evleri plato oldu

Tuğçe Özen / EDİNCİK  
Bölgenin önde gelen ajanslarından Pro-Ajans sanatsal gözlemlerini bölgenin neo klasik platosu Edincik`e taşıdı.
Tescilli birçok yapının tadilat projesi ile yeniden ayağa kaldırıldığı Edincik` te reklam ve tanıtıma bütçe ayıramadıklarını belirten başkan Mehmet Yağcı Pro Ajans gibi sektörel dinamiklerin Edincik`in tanıtımında aktif görev almasını istedi.
Edincik üzerinde uzun süredir çeşitli çalışmaları bulunan Pro Ajans hafta içerinde de yaşamsal birlikteliğe yelken açan Nihan Tekinbaş & Cihan Sert`in ``Geçmişten, geleceğe, mutluluk yolculuğu`` konulu albüm çalışmasını gerçekleştirdi.
Yaklaşık bir hafta süren çalışmalarda Edincik`in tarihi mekanları plato olarak kullanıldı.
Pro Ajans koordinatörü Yunus Karaman her belgelenmiş görselin bölgesel tanıtım adına kazanım olduğunu söyledi.
Oldukça başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Karaman, Konu ve mankenlerin uyumu antik dürtüleri dahada öne çıkarttığını belirterek Neo & Klasik Perspektif bakıldığında ortaya mükemmel bir albüm çıktığını söyledi.
Konuya manken olan genç çift Nihan Tekinbaş ile Cihan Sert ise böylesine başarılı bir çalışmadan son derece etkilendiklerini belirterek Bayram sonrası yapılacak düğünleri öncesinde oldukça heyecanlandıklarını söylediler.
Çocukluğu Edincik`te geçen Nihan Tekinbaş kamu yönetimi mezunu, Aslen Erdek`li ancak Kaptan olarak görev yapması nedeni ile İzmir`de yaşayan Cihan Sert` te, Edincik`in gizemli sokaklarından son derece etkilendiğini vurgulayarak ``Aslında medeniyetin beşiği bir kasaba, Bir an önce ele alınmalı, telafisi mümkün olmayan kaybolmaya doğru gidiş var, Edincik evlerinden son derece etkilendim.`` dedi.
       

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı