Edincik forveti güçlendirdi.

Edincik forveti güçlendirdi.

Yeşil siyahlı ekip, Adana'dan Ferdi Yakar'ı renklerine bağladı.

Süper Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Edincikspor bir taraftan sezon çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan teknik ekipçe ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu transferini sürdürüyor.

Sportif direktör Feray Acemliler, General Balcı çamlığında sürdürülen kondisyon çalışmalarının Kapıdağ zirvelerinde ivme kazanacak tırmanışlarla devam edeceğini vurgularken, bugün yapılan transferle Adana liginden Ferdi Yakar renklere bağlandı.

Profesyonellikten Amatöre dönüş yapan Ferdi Yakar U-21 liginde 56,  3. Lig’de 5,  2. Lig’de 36, Bal liginde 7 ve birde özel karşılaşmada forma giyerek toplamda 32 golü bulunuyor.

Ferdi Yakar,  Basın sözcüsü Süleyman Dönmez ile Genel Kaptan Fikri Burmaoğlu nezaretinde sözleşme imzalayarak Edincikspor’lu oldu.

Yakar, 1999’da Adanaspor AŞ’de başladığı futbola, Adana maliyespor, Mezitlispor, Hatayspor, Batman Petrolspor, Seyhan Belediyespor,  Altınolukspor, Zeytinli Belediyespor, Edremitspor, Kilisspor,  Bitlis Özgüzelderespor, Yenibeygücü,  Osmaniyespor, ve Adana Hıdırgücünde futbol oynadı.

Ferdi Yakar, Futbol yaşamında bir süresi Balıkesir liginde mücadele ettiğini, bölge ve takımlara olan aşinalığı nedeni ile sezonda iyi bir performans sergileyerek Edincikspor’un gol yollarındaki beklentilerine yanıt vereceğine inandığını söyledi.

 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı