Edincik Toki`de sıra dışı iftar

Edincik Toki`de sıra dışı iftar

Edincik Toki konutları site yönetimi gerçekleştirdiği iftar yemeği ile Edincik çevresinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar Toki Anadolu Sağlık Meslek lisesi bahçesinde verildi.
Başta Edincik belediye başkanı Mehmet Yağcı, Belediye meclis üyeleri, Daire müdürleri ve Toki sakinlerinin katıldığı iftar`da çocuklara özel proğramlar vardı.
Üç hafız tarafınadan Kuran ile başlayan program Ezan ile oruçların açılması, Sofra duası ile noktalanırken, Özel giysili Tavşanların fal çektiği ve Macuncu`nun yanı sıra Palyaçolar ve Kukla gösterileri Toki çocuklarına sıradışı bir akşam yaşattı.
Usta yemek sanayii tarafından hazırlanan iftar menüsünde çorba, taskebap, pilav, ayran, salata Höşmerim ve Hurma vardı.
Dört ayrı yerden seri şekilde gerçekleştirilen yemek dağıtımı sonrası bir konuşma yapan Toki site yöneticisi Engin Meral, Huzur mahallesi Toki`de yaşam standartlarını yükseltme anına verdikleri çabaya tüm üyelerin katıldığını, Bu birlikteliğinde mahalleye huzur ve barışı getirdiğini söyledi.
Meral bu yıl ilkkez gerçekleştirdikleri iftar sofralarını gelecek yıllar dahada fazlalaştırmak istediklerini belirterek katılan tüm konuklara teşekkür etti.
Toki iftarının özel konuğu Edincik belediye başkanı Mehmet Yağcı`da Edincik`te insana dayalı yaşam standartlarını yükseltme noktasında ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, Toki`de bu dönem Anadolu sağlık meslek lisesi ile birlikte ana okulununda tedrisata başlayacağı müjdesini verdi.
Edincik Toki`deki iftar proğramında yetişkinler site nin ünlü hafız Tahir camiinde Teraviye giderken, çocuklarda basketbol sahasında kukla ve Karagöz-hacivat gösterisi izlediler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli