Edincik Toki`de sorun çözüldü.

Edincik Toki`de sorun çözüldü.

Başkan Mehmet Yağcı müdahale etti, Uedaş Gönen`den 750 KW lik trafoyu Edincik`e getirdi.



Edincik Toki konutlarının bir bölümünde yaşanan Elektrik olumsuzluğu sorununa müdahale eden Belediye başkanı Mehmet Yağcı, UEDAŞ Bursa bölge müdürü Mehmet İslamoğlu ile yaptığı görüşme sonucu, Sorunlu aramaktan vazgeçilip, Sorunun çözümü noktasında hareket edildi ve UEDAŞ`ın Gönen işletmesindeki mevcut 750 KW lik Trafo Edincik`e getirilerek montajına başlandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Edincik Belediye başkanı Mehmet Yağcı, Toki Taşeronu Alpan inşaat ile UEDAŞ arasında yaşanan yetki ve sorumluluk sorununun hukuki boyutunun yasal süreçte devam ederken, Nihayi Elektrik tüketicisi vatandaşın mağdur edilemeyeceği hususunda UEDAŞ Bursa bölge müdürü Mehmet İslamoğlu ile yapılan görüşme sonucu, Kurum Gönen işletmesinde bulunan 750 KW lik trafoyu Edincik Toki konutlarına bağlamayı kabul ettiğini belirterek sorunun geçici olarak ta olsa çözümlendiğini söyledi.



Yaklaşık 48 saattir Elektriksiz olarak yaşamlarını sürdüren Edincik toki sakinlerinin bir bölümü sitedeki evlerini terk ederek Edincik merkezi veya 
Bandırma da bulunan evlerine taşınmışlardı.

UEDAŞ`ın Gönen işletmesinden temin ederek bugün akşam saatlerinde montajına başladığı geçici Trafonun önümüzdeki saatlerde kurularak devreye alınması bekleniyor.

Başkan Yağcı bu konuda duyarlılık göstererek olumsuz hava koşullarına rağmen insan üstü bir çaba ile Trafonun montajı konusunda gayret ve çaba sarf eden tüm çalışanlara teşekkür etti.
Başkan Yağcı;Toki konutlarımızda süren bu olumsuzluk bizide üzdü, Sorunun halli noktasında sürdürdüğümüz diplomasi sonuç verdi ve problemin halli hukuka aktarılırken vatandaşın beklentisi hayata geçirildi.`` dedi.













fikri
10.02.2012 07:54:48
Belediye başkanının bu özverili çalışmasından dolayı Teşekür ederiz bu durumda akla şu soru geliyor Edincik mahalle olursa bu tür sorunları kim göğüsleyecek

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli